Blogul lui Kulla

Utilizarea frecventă a unui ulei vă aduce beneficii incredibile

Alegerea unui ulei de argan nu a fost niciodată mai ușoară. Legacy of Marocoo vă pune la dispoziție cel mai bun produs din această categorie, care în mod sigur vă va schimba viața instant.

Are proprietăți anti-îmbătrânire

Utilizarea constantă a uleiului de argan poate fi soluția în ceea ce privește reducerea ridurilor de expresie. Asta se datorează proprietăților sale naturale, care acționează împotriva procesului de îmbătrânire a tenului. Acest produs poate hidrata pielea în profunzime și îi poate conferi o strălucire deosebită, restabilindu-i elasticitatea și fermitatea. Pentru a vedea rezultate de excepție într-o perioadă scurtă de timp, puteți introduce câteva picături în crema de față sau puteți masa uleiul direct pe ten și pe gât înainte de culcare.

Reduce acneea și urmele lăsate de aceasta

Uleiul de argan este foarte bun în ceea ce privește vindecarea pielii predispuse la acnee, deoarece calmează zonele inflamate și relaxează textura acesteia, redându-i fermitatea. Echilibrează umiditatea țesutului epitelial, reduce inflamația și ajută la refacerea celulelor afectate de acnee. Odată ce pielea a fost curățată corespunzător, puteți să aplicați câteva picături din ulei de argan Maroc direct pe suprafața ei, prin un masaj relaxant și revitalizant. Este indicat să repetați acest proces de două ori pe zi până când vedeți primele semne de îmbunătățire.

Tratează pielea uscată

Uleiul de argan este un ajutor natural de nădejde care poate reduce simptomele pielii uscate precum mâncărimea în exces, eczeme sau piele aspră și neplăcută la atingere. Acesta este recomandat chiar și celor cu psoriazis, deoarece vitamina E și acizii grași din compoziția sa sunt ideali pentru a preveni uscarea pielii. În plus, ajută la regenerarea zonelor iritate sau care sunt mult prea uscate.

Previne vergeturile

Uleiul de argan Maroc poate fi utilizat fără niciun fel de griji în timpul sarcinii, deoarece previne vergeturile cauzate de schimbările care se produc în corp. Vitamina E din ulei ajută la reducerea vergeturilor și menține pielea hidratată, moale și cu nu se poate mai sănătoasă pe toată durata sarcinii.

Utilizat în balsamul de păr

Utilizați o cantitate mică de ulei de argan imediat după spălare pentru a vă menține părul mai strălucitor și mai moale. În plus, acesta ajută la prevenirea vârfurilor despicate și fixează părul care are tendință de încrețire pe termen lung. Acest ulei poate fi folosit și ca fixativ pentru că va contribui la ușurarea procesului de styling.

Vindecă și protejează pielea de razele UV

Uleiul de argan ajută la vindecarea pielii arse, iritate sau crăpate, în cel mai scurt timp. Printre proprietățile sale, acest ulei este, de asemenea, cunoscut și pentru capacitatea de  pentru ameliorare a durerii și reducerea inflamațiilor. Masați zona afectată cu câteva picături de ulei, pentru că în acest mod se va accelerarea procesul de vindecare.