Categories
Uncategorized

Tricouri brodate

E clar pentru fiecare dintre noi ca originalitatea atrage si oricine si-ar dori sa poata spune ca a realizat ceva diferit; dar intr-o lume in care orice pare ca s-a facut deja, este din ce in ce mai greu de atins. Cu toate astea, felul in care alegi sa-ti livrezi imaginea poate deveni un factor care sa te scoata din anonimat. Poti alege sa fii autentic apeland la un truc care, pe cat de simplu poate parea, pe atat de mult efect poate avea asupra imaginii tale, fie ca vorbim de un brand sau de o persoana. Vreau sa te anunt ca broderiile pot fi ceea de ce tu ai nevoie pentru a te diferentia de multime. Infrumusetandu-ti materialele textile folosind un ac si ata colorata pentru a crea ornamente deosebite, te bucuri de modele si variante unice, special create pentru tine, care devin astfel imposibil de replicat. Ai deci, nu doar un element ce ofera originalitate fiecarui produs, dar si posibilitatea infinita de personalizare a acestora, conferindu-le totodata un aer aparte.

Broderiile, un nou trend

Beneficiind dintotdeauna de o reputatie pozitiva, dat fiind aspectul deosebit pe care il confera tesaturilor, broderiile au devenit din ce in ce mai cautate si, astfel, piata s-a dezvoltat tot mai rapid, aparand si brodatul coputerizat, pentru a putea face volumului mare de cereri.

Asadar, din dorinta de a se diferentia de concurenta, tot mai multe afaceri au optat pentru imprimarea numelui, siglei, sloganului pe materialele dorite prin brodare, renuntand la alte variante a caror caracteristici erau net inferioare coaserii ornamentale direct pe tesatura. Dincolo de avantajele ce tin de aspect: atractivitate, frumusete, eleganta, delicatete, noblete si lista ar putea continua la nesfarsit, broderiile dispun si de o varietate de beneficii practice. Durabilitatea broderiei, de cele mai multe ori, se intinde pe o perioada mult mai indelungata decat cea a materialului pe care este realizata, in ciuda uzurii mecanice la care poate fi expusa in mod repetat. Mai mult, impresioneaza prin complexitatea de care da dovada, insufland faptul ca, in obiectul vestimentar pe care au fost aplicate broderii, s-a investit mult; de la bani, la timp si efort fizic.

Tricourile brodate pot fi cea mai la indemana varianta cand vrem sa ne bucuram de un obiect unic, cu un impact vizual major. Personalizarea acestora te pot ajuta sa iesi din tipar prin plasarea elementului brodat in asa fel incat sa poata capta atentia privitorului. Cusatura in relief, de diferite modele si dimensiuni, poate fi realizata atat manual, cat si digital, cea din urma putand rezulta si o varianta tridimensionala. Astfel, te poti bucura de un obiect unic, creat dupa gusturile si preferintele proprii, care poate totodata fi si in trend, dat fiind faptul ca broderiile au devenit din ce in ce mai cautate.