Blogul lui Kulla

Tot ce trebuie să știi despre genele false Rainbow Glam

Toate femeile aspiră să aibă un aspect conturat și seducător, însă puține știu că genele joacă un rol important în realizarea acestui lucru. Pot fi, însă, opțiunea fantastică dacă nu ești pe deplin mulțumită de cum arată genele naturale. Dacă sunt prea lungi, prea scurte sau nu suficient de groase, când vine vorba de machiaj profesional, pot spune cu certitudine că  aceste accesorii s-au transformat într-un „must have”, fără de care produsul final nu ar fi la fel de apreciat. Intră pe Rainbow Glam și consultă colecția noastră de gene false.

Care este tipul de genele false pe care obișnuiești să-l folosești?

Genele bandă, smocuri și extensiile de gene sunt cele trei categorii principale de gene false. Primele două sunt de obicei folosite de profesioniștii în domeniu, însă pot fi utilizate și acasă cu puțină practică. Cu extensiile, lucrurile s-au schimbat, iar aplicarea lor necesită asistență profesională. Deoarece există atât de multe modele, forme și tipuri diferite de gene false, este esențial să înțelegi diferențele dintre acestea înainte de a le cumpăra și de a le folosi.

Genele convenționale tip bandă nu se demodează!

Deși prețurile variază în funcție de marcă, de calitate și de substanța din care sunt produse, nu vei da mai mult de 25 de lei pe o pereche. Genele false pot fi făcute din plastic, din păr uman, din fibre sintetice sau din plastic cu benzi de silicon. Fibrele sintetice fac genele să arate mult mai naturale și sunt cu mult mai bune decât plasticul sau părul uman. Dacă sunt întreținute corespunzător, primesc o durată de viață mai lungă, putând fi refolosite de mai multe ori. Luna aceasta, Rainbow Glam a introdus mai multe produse în linia sa de gene convenționale din fibre sintetice, fiind disponibile pentru cumpărare la un preț redus de 30%.

Ce ar trebui să aleg pentru un look cât mai natural?

Genele tradiționale de tip bandă au un preț relativ rezonabil, cu variații de costuri în funcție de calitatea materialului folosit. Poți obține gene false cu benzi de silicon, păr uman sau fibre sintetice, însă în ultimii, pe piață au apărut gene sintetice care imită destul de mult părul de nurcă. Oferă un look exclusivist și sunt perfecte pentru ocazii speciale. Deși sunt mai scumpe, merită din plin costul suplimentar, deoarece pot fi folosite de cel puțin 20 de ori.

Nu uita că înainte de a obține efectul dorit, genele false trebuie alese în funcție de forma ochilor. Optează pentru o pereche de gene artificiale cu fire mai lungi dacă ai ochii adânci,  pentru a ridica colțurile exterioare. Genele cu aspect natural sunt recomandate pentru ochii cu trăsături semnificative, iar mai lungi la exterior sunt potrivite pentru ochii cu formă rotundă.