Categories
Uncategorized

Terenurile nu au fost niciodată mai ușor de vândut

Când vine vorba de vânzări de terenuri, este dificil de estimat valoarea totală și avantajele pe care ar putea să le reprezinte pentru posibilii cumpărători. În funcție de utilitatea acestora, clienții vor tinde să te inducă în eroare cu propuneri care nu se vor ridica la adevărata valoare a suprafeței și dacă te vei simți presat de oboseală, există posibilitatea de a cădea în deziluzie.

Dacă te-ai hotărât să publici un anunț de vânzare, gândește-te la timpul pe care trebuie să îl investești într-o astfel de acțiune, la stresul care poate apărea și la deranjul pe care va trebui să îl gestionezi zilnic. Pentru a elimina toate inconvenientele prezentate mai sus, poți să faci simpla alegerea de a apela la o agenție imobiliară.

Cum îți poate facilita vânzarea o agenție imobiliară?

În primul rând, o agenție imobiliară te poate ajuta să înțelegi totalitatea formalităților care stau la baza unei vânzări, atât cele legale, cât și cele care îți oferă siguranța contractului final. Dacă nu ai mai avut experiențe de acest fel, poate fi copleșitor să înțelegi logica demersurilor și a obligațiilor care îți revin. Prin prisma unei păreri cu rădăcinile adânc înfipte în acest domeniu, poți opta pentru cea mai avantajoasă ofertă de vânzare.

După ce treci de formalități și de stabilirea prețului, agenția preia responsabilitatea de a-ți promova terenul așa cum se cuvine, astfel încât să ai acces la publicul țintă pe care l-ai ales. Vizualizările și comunicarea cu posibilii cumpărători revin în deplina responsabilitate a agenției. Tu vei fi contactat doar atunci când vor începe demersurile de dinainte de semnarea contractului. Chiar și demersurile bancare pot fi organizate de către agentul imobiliar respectiv.

De ce să alegi o reprezentare exclusivă?

Prin intermediul agenției Ștefan Niță, poți avea parte de o reprezentare exclusivă care îți va aduce nenumărate avantaje, precum posibilitatea de a obține un preț care va reprezenta în primul rând interesul tău, și mai apoi a celorlalte părți implicate. Totodată, agentul își va focaliza atenția asupra proprietății tale și va fi în interesul lui să aleagă cel mai eficientă modalitate de publicitate prin prisma unui comision standard stabilit în prealabil.

Un beneficiu adus de acest tip de reprezentare, este faptul că nu trebuie să te complici cu mai mulți agenți imobiliari în același timp, astfel încât comunicarea rămâne una transparentă, eficace și deschisă. Cu profesioniști precum Ștefan Niță, sau colega dumnealui, Alexandra Demian, poți avea parte de vânzări de terenuri într-un timp record, și cel mai important, care îți vor garata profitul.

Intră pe pagina stefannita.ro și descoperă serviciile de care poți beneficia, dacă alegi să contactezi unul dintre cei doi experți în imobiliare, fie telefonic, fie prin email.