Blogul lui Kulla

Stiu cum sa am parte de mai multa intimitate la birou

Daca iti doresti sa amenajezi un spatiu, poate la birou, unde sa ai parte de mai multa intimitate, insa totusi sa nu obturezi trecerea luminii, cu siguranta, merita sa te interesezi despre o folie care imita sablarea. Astfel, aceasta doar imita sablarea si se aplica pe sticla, motiv pentru care sticla nu va fi supusa unui proces asupra caruia nu se poate reveni. Avantajele sunt multiple, iar la Procolantari esti pe maini bune, motiv pentru care merita sa te bucuri de toate plusurile posibile.

Mai multa intimitate

Unul dintre motivele principale pentru care te-ai putea orienta catre o astfel de folie este pentru a aduce mai multa intimitate in orice mediu se aplica. Aceasta e o problema foarte comuna in spatiile de birouri unde adesea angajatii nu au deloc parte de intimitate, insa prin simpla aplicare a foliei, din start aceasta se rezolva.

Usor de aplicat

De asemenea, nu e nevoie de cunostinte speciale pentru a putea aplica aceasta folie care se prinde cu usurinta pe orice suprafata dreapta si curata, de regula pe sticla. Sunt de ajuns numai cateva minute in acest sens, pe cand oricare alta procedura de personalizare a unui spatiu impune nevoia unor procese ceva mai complicate. Astfel, vei rezolva totul in cel mai scurt timp si fara nicio bataie de cap.

Revii oricand asupra decizie

Mai mult, trebuie sa stii ca vei putea reveni oricand asupra deciziei in conditiile in care folia se poate dezlipi imediat de pe sticla. In schimb, daca sablarea ar fi fost efectuata direct pe sticla si nu s-ar aplica folie, nu s-ar putea reveni asupra deciziei, iar sticla ar fi fost alterata, caz in care ar fi nevoie de inlocuirea acesteia.

Costurile sunt minime

Din nou, fata de alte proceduri prin care sa personalizezi un spatiu, costurile sunt mult mai mici atunci cand alegi o folie care imita sablarea. Practic nu platesti mai mult de cateva sute de lei in cazul celor mai mari folii, dar pentru unele de dimensiuni mai mici vei achita chiar si mai putin de 100 de lei.

Diferite solutii de personalizare

Ai la dispozitie mai multe solutii prin care sa personalizezi aceste folii, asa ca de ce sa nu iti pui ideile in practica acum si sa te bucuri de cele mai grozave rezultate? Cu siguranta te vei simti mai bine atat acasa, cat si la birou daca ai parte de intimitate.

Ai nimerit in locul potrivit

Nu in ultimul rand, ai nimerit in locul potrivit la Procolantari pentru ca gasesti o multime de variante din care sa alegi, te bucuri de cele mai bune preturi si de mult profesionalism, asa ca merita sa profiti chiar acum de toate plusurile promise.