Blogul lui Kulla

Servicii foto-video pentru evenimente memorabile

De-a lungul timpului, cele mai fotografiate evenimente din viață noastră au ajuns să fie botezurile și nunțile. Cuplurile sau părinții pot planifică ani de zile, organizând o zi ca aceasta până la cel mai mic detaliu, iar alegerea fotografului perfect este o sarcină în sine. Găsirea celei mai bune persoane a cărui viziune se pliază perfect pe a ta, în care poți avea încredere că îți va oferi fotografiile pe care le dorești poate fi o sarcină descurajantă, dar dacă vrei că amintirile tale să dureze cât mai mult posibil trebuie să ții cont de câteva criterii esențiale.

Un eveniment de reuniune a familiei

Fotografiile profesionale ale nou-născutului tău în timpul botezului sunt un concept din ce în ce mai popular și pe bună dreptate. Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui copil și o modalitate excelentă de a aduce familia și prietenii împreună pentru a-l primi pe cel mic în familie. Aducerea tuturor membrilor împreună a poate fi un moment prețios care trebuie imortalizat și păstrat cu sfințenie.

Pentru cuplurile care aleg să aibă copii, ziua în care prichindelul este botezat poate fi una dintre cele mai importante. Prin urmare, un fotograf care poate surprinde o astfel de stare unică în cel mai natural mod este absolut necesar. Din fericire, nu te vei bucura doar de fotografii de grup și de imagini frumoase, ci și de o experiență plăcută, fără stres în timpul ședinței foto de botez cu Iustin Ichim, pentru că el este deja experimentat în acest domeniu și știe exact cum să surprindă emoțiile pozitive.

Fotografii Botez – daruri cu valoare emoțională

Fotografiile făcute în timpul botezului sunt păstrate ca simboluri ale afecțiunii pentru noua viață adusă pe lume, creează amintiri durabile și întărește legăturile de familie. Se întâmplă adesea ca familiile tinere să organizeze astfel de ședințe foto video botez profesionale pentru a surprinde confirmarea dragostei și angajamentului lor față de membrii familiei. În fotografiile de botez realizate de Iustin Ichim, accentul se va pune pe imagini organice ale ceremoniei surprinse într-un stil modern, natural, care detaliază povestea specială a zilei de botez. Un astfel de eveniment este o zi irepetabilă în viața copilului tău, motiv pentru care trebuie alegi un fotograf care poate să te ajute să încapsulezi un moment fantastic pe care îl vei privi cu drag peste câteva zile.  

Din prima clipă în care îți vezi nou-născutul, lumea ta se schimbă și toate acele clipe din viața ta trebuie să fie imortalizate. Fotografiile bebelușilor, botezurile și clipele de poveste vor fi primele „cadouri” pe care le poți oferi copiilor tăi, precum și ție. O măsură a trecerii timpului, care te va ajuta să te reîntorci la cele mai frumoase momente din viață.