Categories
Uncategorized

Racletele de spalat geamuri – un instrument mai mult decat necesar

Fie ca vorbim de uzul casnic sau profesional, racletele pentru spalat geamuri sunt un element esential de curatenie care nu ar trebui sa lipseasca din niciun kit de lucru, chiar daca vorbim de prestatori de servicii profesionale sau de persoane obisnuite.

Acceseaza magazinul online Uniclean si descopera cele mai moderne si eficiente raclete pentru geamuri profesionale. Acestea sunt special concepute pentru a curata in profunzime sticla, fara o afecta in vreun fel. Materialele din care sunt confectioneaza beneficiaza de o tehnologie moderna care sa protejeze, sa curete si sa redea aspectul impecabil al produselor asupra carora sunt folosite.

Ce aspecte trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi o racleta de geamuri profesionala?

Materialul din care este confectionat canalul este poate ca cel mai important element. Daca este din plastic, trebuie sa fie unul suficient de dur incat sa nu se deterioreze repede. Daca este din metal este important sa fie unul care nu se uzeaza in contact repetat cu apa. Gradul de flexibilitate si de distribuire a presiunii ale acestuia sunt de asemenea importante, alaturi de duritatea lamelei care trebuie adaptata in functie de texturile pe care este folosita.

Sistemul de schimbare a lamelei este important atat in economia generala a procedurii, cat si in ceea ce priveste riscul de a se rupe clemele. Variantele Uniclean dispun de unul foarte simplu care se actioneaza imediat printr-un singur buton.

Uniclean asigura si consumabile necesare

Racletele pentru geamuri sunt ustensile care necesita schimbarea constanta a capetelor pentru a garanta o utilizare corecta si eficienta. Astfel, este nevoie ca odata cu achizitionarea copului principal, sa se asigure si un stoc considerabil de capete interschimbabile.

Optiuni pentru orice nevoie

Dincolo de racletele pentru geamuri, Uniclean furnizeaza alternative care pot fi folosite si pentru podele, atat pentru curatare cat si pentru lustruire. Asadar, exista variante cu capat de material textil care asigura o curatare in profunzime sau lustruirea, distribuind uniform substantele vizate. De asemenea, cele cu lamele din cauciuc sunt ideale pentru a impinge sau a indeparta apa acumulata pe suprafete plane. Astfel, un singur instrument poate indeplini numeroase functii atat timp cat dispun de accesoriile potrivite.

Avantaje multiple de ordin financiar

Uniclean incearca sa asigure o gama de raclete de spalat geamuri cat mai accesibile. Astfel, au abordat politica unei oferte personalizate care sa ofere clientilor beneficiul de a achita strict pentru ceea ce au nevoie. In plus, gratuit la fiecare comanda este disponibil un serviciu de consultanta. Persoanele care au nevoie de informatii suplimentare ori de raspunsuri la anumite intrebari, pot apela la specialisti atat online, cat si telefonic. Cei din urma vor putea face recomandari avizate in asa fel incat sa ajute la luarea celei mai bune decizii.