Categories
Uncategorized

Poti sa ajungi oriunde cu avionul

Astazi este mai simplu, mai comod si mai accesibil ca niciodata sa iti pregatesti un concediu de vis. Trebuie doar sa alegi zboruri ieftine pe fabricadevacante.ro si doar cateva ore te mai despart de unele dintre cele mai importante orase europene si nu numai. Ai posibilitatea de a descoperi nenumarate atractii turistice si, cu siguranta, nu iti va fi deloc simplu sa alcatuiesti un itinerariu in conditiile in care sunt atat de multe locuri de vazut si ai acces la nenumarate activitati.

Galway

Poate ca ai putea sa te orientezi catre destinatii care nu sunt la fel de populare precum Paris, Roma sau Berlin, intrucat tari precum Irlanda nu sunt luate atat de des in vizorul turistilor, insa atractiile, cu siguranta, nu se vor lasa mai prejos. Bineinteles, Dublin reprezinta atractia principala, insa la doar doua ore distanta de mers cu masina te asteapta Galway, un orasel in care poti trai o experienta autentica irlandeza.

Nisa

Sudul Frantei este bine cunoscut pentru atractiile sale si pentru cat de bogat este, din toate punctele de vedere, iar Nisa este unul dintre principalele puncte care merita atinse. La mica distanta se afla si Monaco, Cannes, Lyon, Saint Tropez, Marsilia, iar tari precum Spania sau Italia pot fi vizitate in doar cateva ore.

Istanbul

Probabil ca putine orase din lume se pot lauda cu o bogatie culturala atat de mare precum Istanbul, iar o excursie aici, cu siguranta, va aduce o experienta grozava pentru cei mai multi dintre noi.

Naxos

Grecia este o tara foarte populara in randul romanilor datorita proximitatii, fara a desconsidera, bineinteles, conditiile disponibile aici. Astfel, pe langa cele mai obisnuite statiuni luate cu asalt, merita sa iei in considerare si Naxos intrucat aici se regasesc unele dintre cele mai grozave plaje ale Europei.

Reykjavik

Poate ca una dintre cele mai grozave capitale din Europa este una dintre cele mai putin populare, Reykjavik. Islanda este totusi o tara care devine din ce in ce ai cunoscuta, iar in capitala, in ciuda dimensiunilor sale modeste sunt disponibile nenumarate activitati, trebuie doar sa gasesti zboruri ieftine pe fabricadevacante.ro. Cea mai nordica capitala din lume merita a fi descoperita in lunile mai calduroase ale anului.

Edinburgh

Lista de sugestii continua cu Edinburgh, capitala Scotiei, orasul ocupand aceasta functie inca din 1437. Aici vei fi intampinat de tot felul de castele, de peisaje spectaculoase si nenumarate activitati pe care merita sa le descoperi.

Cu alte cuvinte, Fabrica de Vacante vine cu propuneri grozave, dar si cu tot felul de pachete catre care sa te orientezi atunci cand iti doresti sa iti pui la punct un concediu, trebuie doar sa alegi ceea ce crezi ca iti convine cel mai mult.