Categories
Uncategorized

Poti lucra de la distanta cu aceasta solutie

Cu totii stim ca tehnologia are rolul de a ne simplifica activitatea desfasurata in orice domeniu, iar prezenta in mediul online chiar este vitala. Putem profita de toate uneltele disponibile, capitol la care merita sa amintim si de Thinstuff RDP client despre care merita sa afli mai multe. Acesta este un sistem care seamana cu o solutie oferita de Microsoft, cu diferenta ca a fost mult imbunatatita si e accesibila la costuri mult mai mici. Asadar, apeleaza la Thinstuff si acum ai ocazia de a transforma orice calculator intr-un server.

In primul rand, aici ai ocazia de a alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine pentru a te bucura de cat mai multa flexibilitate. Acestea pot asigura un anumit numar de conexiuni, de la 3 pana la 10 sau chiar nelimitat. In plus, e de ajuns o singura instalare, fara ca mai apoi sa fie nevoie de alte setari pe statiile de lucru. Bineinteles, poate ca principalul beneficiu e reprezentat accesibilitate. Oricine poate alege solutia oferita de Thinstuff la cele mai bune preturi, fiind mult mai mici decat cele pentru versiunea similara Microsoft.

Ca o comparatie directa intre solutia Microsoft si cea Thinstuff putem observa ca preturile sunt mult mai mici la Thinstuff, ceea ce presupune ca se pot face mari economii care sa fie alocate catre alte cheltuieli. In acelasi timp, nici nu sunt impuse atat de multe limitari cu privire la statiile de lucru, ceea ce presupune ca ai toate sansele sa instalezi solutia pe orice configuratie. De asemenea, Thinstuff iti aduce compatibilitate maxima, astfel incat oricine se poate folosi de Terminal Server, iar orice aplicatie poate rula mult mai repede, viteza fiind crescuta considerabil. Pe aceasta cale se pastreaza si siguranta datelor, pe cand traficul in retea va scadea foarte mult.

Thinstuff nu reprezinta singura solutie de acest tip, insa este, cu siguranta, una dintre cele mai avantajose, fiind usor de configurat si accesibila la cele mai bune costuri. Orice calculator vine deja echipat cu un Terminal Server Client Windows pentru mai multe versiuni, atat XP, cat si 7, 8 sau 10, inclusiv versiuni mai putin populare precum Vista sau 8.1. Nu e nevoie de instalarea altor programe si nici de achizitionarea de echipamente hardware, astfel ca totul se pastreaza la un nivel minim.

Nu in ultimul rand, sistemul e foarte usor de folosit de catre oricine si nu e nevoie de o experienta speciala in acest sens si, in plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. cu alte cuvinte, daca iti doresti o modalitate ideala prin care sa accesezi de la distanta programele unui calculator, cu siguranta, aceasta e cea mai grozava varianta posibila.