Categories
Uncategorized

Pachete funerare și servicii profesionale

Ești în căutarea unei echipe care să vină în ajutorul tău pentru organizarea unei ceremonii de înmormântare? Compania noastră Beligi este alături de tine în momentele dificile, întrucât oferim servicii funerare complete, pachete funerare avantajoase și cele mai bune opțiuni, adaptate conform cu preferințele tale. Experiența noastră de peste 25 de ani, profesionalismul și promptitudinea sunt doar câteva dintre principiile pe care ne bazăm în colaborările cu diverse familii pentru a oferi o experiență cât mai eficientă și discretă. Contactează-ne direct și vei avea parte de consiliere, fără a plăti nimic în plus.

Pachete funerare

Oferim diverse pachete complete pentru ceremonii funerare din care poți alege. Acestea conțin servicii funerare complete și produse esențiale pentru ceremonia de înmormântare sau incinerare, precum pachetul economic domiciliu, unde recuperăm corpul de la domiciliu sau azil, manipularea defunctului, sicriu economic, cruce din lemn, eliberare de acte, îmbălsămare, depunere la capelă, colivă colaci, vin, prosoape, dolii piept și lista nu se oprește aici. Pachetul economic spital, include ridicarea de la spital, manipulare, sicriu, cruce, transport, decontare CNPAS, colive, colaci, vin, pachete pomană, prosoape și nu numai. De asemenea, aducem în vedere și pachetul premium înhumare, economic de incinerare sau premium de incinerare, cu preluare de la domiciliu cameră pregătire defunct, cameră frigorifică, sicriu, constatare deces, îmbălsămare și toaletare, eliberare acte, programarea incinerării, urnă pentru cenușă, aranjament floral.

Servicii complete

Aducem în vedere și oferirea de servicii funerare complete, precum constatarea decesului, serviciul medical de îmbălsămare, recomandat prin lege pentru protejarea defunctului, sprijin în eliberarea actelor necesare pentru declararea decesului, loc de veci în cazul în care nu deții, organizarea parastaselor, pregătirea pachetelor pentru pomană sau colivă, dar și consiliere și ajutor pentru organizarea ceremoniilor de înhumare al defuncților de tip SARS-COV2.

Gamă de produse variată

Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse necesare pentru ceremoniile de înhumare sau incinerare, precum urne pentru depunerea cenușii în urma incinerării, confecționate din metal și nu numai, în diverse modele, sicrie complet echipate pentru ceremonii, aranjamente florale confecționate cu flori naturale, multi flori, cu trandafiri și orhidee sau crizanteme și orhidee, multi flori albă sau aranjamente florale cu crini și nu numai.

Apelează la consiliere

Oferim asistență telefonică de urgență atât în București, cât și în Ilfov, dar și consiliere gratuită oricând pentru organizarea ceremoniilor de înmormântare. Astfel că dacă ai nevoie de un sprijin oferit de către o echipă profesionistă, Beligi îți stă la dispoziție pentru a oferi cele mai bune soluții.

Promptitudine și respect

Echipa noastră este formată din oameni profesioniști, cu o experiență bogată în pompe funebre, care țin cont de solicitările clienților, întrucât dorim să fim cât mai prompți și să oferim respect atât pentru persoana decedată, cât și pentru familia îndurerată