Blogul lui Kulla

Orice viitoare mamica ar trebui sa apeleze la o banca de celule stem

In ziua de azi este mult mai usor sa ne asiguram sanatatea datorita avansarii medicinei, iar una dintre cele mai noi solutii este reprezentata de celulele stem, care se remarca prin faptul ca se pot modifica astfel incat sa ajute la regenerarea oricarui tesut sau organ al corpului. Acestea sunt foarte usor de colectat in urma unei proceduri simple imediat dupa nastere, mai precis din cordonul ombilical al unui nou nascut, urmand ca acesta sa fie stocat la Stemsure, adica intr-o banca speciala.

Mai multe avantaje

Bineinteles, unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca celulele stem ajuta la vindecarea mai multor afectiuni complexe, iar aici pot fi amintite leucemia, diabetul sau Parkinson. In acelasi timp, pacientii care au urmat tratamente complicate precum chimioterapie isi vor putea reveni mult mai repede intrucat organele sunt regenerate intr-un timp mai scurt. De asemenea, celulele depozitate la Stemsure.ro nu sunt ideale numai pentru donator, ci acestea pot fi folosite si de catre membri ai familiei care sunt compatibili.

In plus, procedura e foarte simpla, nu aduce riscuri, nu este dureroasa si nici nu afecteaza in vreun fel mamica sau pe nou nascut. Totodata, in prezent celulele stem pot reprezenta o solutie optima pentru peste 80 de afectiuni, insa se asteapta ca in viitor sa fie gasite si alte boli care sa poata fi tratate cu usurinta.

Afectiuni tratate

Asadar, printre afectiunile mai serioase care pot fi combatute se numara boli ale sangelui si cele ale sistemului imunitar, unele tipuri de cancer, leucemie, Parkinson, diabet, Alzheimer, iar studiile continua si in prezent, pana cand se gasesc cat mai multe solutii. Pentru a afla mai multe despre avantajele aduse de celulele stem, preturi si alte informatii, oricine poate apela la Stemsure.ro pentru a avea parte oricand de cele mai bune conditii.