Categories
Uncategorized

Orice antreprenor poate evita birocratia

Daca iti doresti sa faci anumite schimbari la firma ta, insa etapele birocratice complexe sunt cele care te tin pe loc, poti solicita ajutor de specialitate oricand din partea echipei Incubatorul de afaceri. Acceseaza pagina de modificari SRL pe incubatoruldeafaceri.ro si realizeaza toate demersurile necesare intr-un timp foarte scurt si cu minim de efort.

Cum poti beneficia de serviciile de modificare firma oferite de Incubatorul de afaceri?

In cazul in care vrei sa demarezi o modificare a documentelor pentru firma ta, procesul este foarte simplu atunci cand alegi sa colaborezi cu specialisti. Pentru ca perioada de lucru sa fie redusa la maxim, ai la dispozitie optiunea prin care sa depui documentele necare online, astfel incat sa nu fie nevoie sa te mai deplasezi la sediu. Va mai fi nevoie dor de o cerere pe care sa o completezi cu informatiile necesare pentru a stabili cu exactitate care este directia pe care vrei sa o urmezi.

In plus, in cazul in care ai anumite nelamuriri sau iti doresti indrumare in aceasta etapa incipienta, poti oricand sa apelezi serviciul de consultanta. Un specialist iti va raspunde la toate intrebarile si te va ajuta sa completezi dosarul de acte corect si complet, astfel incat sa nu apara erori pe parcurs.

De ce acte ai nevoie?

Pentru a sti cu exactitate ce ai de facut, pe site vei gasi un mini ghid cu toti pasii pe care sa ii urmezi, inclusiv o lista cu documentele necesare. Asadar, pentru a obtine o indrumare personalizata, completeaza formularul aferent serviciului de care ai nevoie si iti va fi generata automat o pagina cu toate cererile si aprobarile de care ai nevoie. Desi modificarea actelor este un proces general si foarte des solicitat, fiecare firma are propriile particularitati, ceea ce inseamna ca si procesul trebui adaptat, pentru rezultate cat mai bune. 

Cat costa o modificare pentru SRL la Incubatorul de afaceri?

Este un serviciu relativ ieftin si la indemana oricui. Incubatorul de afaceri iti va propune un pret standard care sa cuprinda onorariul pentru specialistul care se va ocupa in totalitate de dosarul tau de documente, plus toate taxele care vor trebui platite pe parcurs, precum cele pentru Registrul Comertului. Pot aparea modificari in functie de normele in vigoare, insa iti garantam ca suma finala va fi una foarte avantajoasa raportat la toate beneficiile pe care le vei obtine.

Poti de asemenea sa soliciti o oferta personalizata in cazul in care pachetul oferit nu iti acopera toate nevoile si cerintele. Pentru aceasta nu trebuie decat sa completezi cererea de la finalul paginii de pe site, iar un specialist te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile.