Categories
Uncategorized

O astfel de cabina nu are cum sa lipseasca de la evenimentul tau

Cand avem de organizat o nunta putem apela la un mic detaliu, care poate schimba totul, respetiv la photo booth. Acesta este detaliul care poate sa schimbe complet atmosfera.

Unul dintre motivele pentru care am apela la photo booth este amuzantul pe care aceasta il aduce. In acelasi timp, daca alegi sa faci o poza cu invitatii atunci cand sosesc, cu aceasta, ai toate sansele sa ii bine dispui inainte de a-i conduce la masa lor. Astfel, vei reusi sa-i introduci in starea de petrecere, de distractie si de voie buna. Dupa ce vor descoperi cat de distractiva este photo booth, pe parcursul intregii seri cu siguranta, invitatii vor mai trece pe acolo si vor mai face cateva fotografii. Fie singuri, fie in compania altor oameni.

Daca vom alege varianta unui photo booth pentru nunta, invitatii nostri nu vor mai avea amintiri stand seriosi la masa sau dansand clasica hora romaneasca.

Stim ca la nunti, sunt unele persoane care nu se ridica de la masa nici macar pentru un dans. Fiecare nunta are si astfel de invitati. Insa, daca vei apuca sa faci o poza cu ei la photo booth, cand sosesc, atunci cu siguranta vor ramane cu o amintire placuta, o fotografie in care sunt cu zambetul pe buze, o amintire care le va ramane peste ani.

Daca te-am convins de utilitatea unui photo booth, trebuie sa sti ca exista firme de inchiriere, asa cum este cazul celor de la Party Starters. Ca urmare, nu va mai fi nevoie sa iti bati capul cu nimic, ci doar sa spui ce vrei si cum vrei. Cei de la Party Starters vor avea grija de fiecare eveniment in parte si vor respecta toate cerintele clientului. Cu photo booth-ul de la Party Starters fiecare poate avea amintiri personalizate. Props-urile sunt acele mesaje pe care le tinem in mana cand facem pozele la photo booth. Se pot alege mesaje personalizate dintre cele mai diverse, fie cu datele evenimentelui, fie cu mesaje care de care mai amuzante.

In concluzie, cu photo booth-ul de la Party Starters poti salva un eveniment. Se poate intampla ca muzica sa nu fie pe placul tuturor si atunci, dupa o sesiune de fotografii haioase te poti duce spre ringul de dans. Se poate ca nu toti oamenii sa fie pe placul tuturor, si atunci, dupa doua pahare de vin si cateva poze la photo booth, fiecare poate sa inceapa sa simpatizeze cu ceilalti. Cu alte cuvinte, photo booth-ul are scopul de a destresa atmosfera atunci cand este cazul.

Va asteptam la Party Starters pentru a face impreuna, din nunta ta, un eveniment care sa ramana pe buzele tuturor multi ani de acum inainte!