Categories
Uncategorized

Nu stii ce sa mananci? Mai bine apelezi aici

In momentul in care te hotarasti sa tii o dieta, pe langa faptul ca este important ce, cat si cand mananci, un rol important il are schimbarea stilului tau de viata. Aici nu e vorba doar despre faptul ca de acum inainte nu vei mai manca orice ai chef, oricand ai chef, ci va trebui sa fii atent mereu la alegerile pe care le faci. De aceea, consultatia facuta de un nutritionist bun si regimul recomandat de acesta te pot ajuta sa treci peste acest nivel, sa te debarasezi de obiceiuri si reflexe create artificial si sa ajungi in punctul in care iti dai seama care sunt nevoile tale reale, benefice pentru organismul tau.

Asadar, nutritionistul Raluca Mihela te va ajuta sa economisesti timp si bani, iti va oferi o solutie eficienta astfel incat sa nu mai fi nevoit sa treci de la o dieta la alta, sa incerci vreun ceai minune sau vreo pastila minune, in speranta ca de data asta solutia aleasa va functiona. Cu ajutorul acestui nutritionist vei putea evita efectele secundare si complicatiile care pot aparea atunci cand iti dezechilibrezi organismul prin diete experiment care se dovedesc a fi nepotrivite pentru tine.

Sti si tu ca cel mai comun efect al curelor de slabire incercate la intamplare este efectul yo-yo, care apare atunci cand slabim prea mult si rapid in urma unei diete, dar ne ingrasam la loc in momentul in care ne intoarcem la alimentatia obisnuita, datorita modificarilor metabolice ce survin in timpul dietei. Din acest motiv, poti ajunge in situatia de a tine mereu dieta sau de a trece de la una la alta, incercand diverse solutii, ca sa iti poti mentine greutatea la o valoare acceptabila. Daca iti doresti sa urmezi o cura de slabire, cel mai bine este sa consulti un specialist in nutritie, deoarece acesta iti va recomanda o cura potrivita si un meniu pe termen lung, cu ajutorul carora sa iti poti mentine greutatea dorita in jurul valorii pe care ti-o doresti.

Parerea unui specialist in nutritie, asa cum este Raluca Mihaela este cu atat mai importamta cu cat dietele pe care te gandesti sa le incerci sunt extreme, acest lucru fiind valabil atat pentru curele de slabire, cat si pentru cele de detoxifiere.

In concluzie, indiferent care sunt obiectivele care ti le-ai stabilit in ceea ce priveste alimentatia ta, atata timp cat de documentezi cu atentie, te consulti cu un specialist in nutritie si ii urmezi recomandarile cu incredere si seriozitate, succesul este ca si garantat.

Te asteptam pe site-ul https://www.ralucamihaela.ro, pentru a te documenta asupra serviciilor oferite de nutritionistul Raluca Mihaela, cu ajutorul carora iti poti schimba stilul de viata si poti obtine rezultatele mult asteptate.