Categories
Uncategorized

Mai mult decât o simplă tendinţă în materie de modă!

NaNaNa este o platformă deschisă, în cadrul căreia clienţii doritori au ocazia să aleagă dintr-o gamă largă de design-uri, ulterior aplicate pe produsele pe care şi le doresc (tricou, hanorac, maieu etc.), echipa NaNaNa fiind responsabilă de imprimarea produsele în mod responsabil, împachetarea şi livrarea acestora către cleinţii săi. Toate lumea are de câştigat în urma acestui proces, întrucât artistul care a creat şi a expus lucrările va fi plătit iar cumpărătorul va beneficia de achiziţia făcută şi de o purtare cât mai lungă a produselor alese.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Black

Creezi, expui, eşti plătit

Această fabrică de tricouri NaNaNa, pe lângă faptul că îşi propune să adune cât mai mulţi clienţi fericiţi, pune foarte mare accent şi pe creativitate şi pe dezvoltare, astfel încât a oferit această şansă pasionaţilor de artă de a-şi deschide propriile magazine online, cu scopul de a-şi expune, respectiv vinde diferitele creaţii pe care le realizează.

În calitate de artist care face parte din familia NaNaNa, tu stabileşti regulile jocului. Ai posibilitatea de a încărca grafica pe site, după care îţi poţi configura produsele, alegând culorile sau materialul care consideri că pune în evidenţă cel mai bine creaţia ta.  Atelierul de creaţie NaNaNa se va ocupa de imprimare şi livrare, nu înainte însă ca tu să încasezi banii pentru orice vânzare. Pe scurt, creezi un design o singură dată şi îl vinzi de sute sau mii de ori. 

Alegi, comanzi, porţi

Dacă eşti în căutare de creaţii cât mai potrivite gusturilor tale, care să îţi asigure diferenţierea faţă de ceilalţi, ai la îndemână NaNaNa. Produsele de aici sunt realizate din cele mai bune şi fine materiale, cu o croială de calitate şi o atenţie sporită la orice detaliu, fapt care le face să fie foarte confortabile de purtat. Mai mult, gama de design-uri din care poţi alege este vastă, astfel încât orice doritor să găsească exact ce îşi doreşte. De asemenea, pentru a plasa comanda alcătuită din articolele vestimentare dorite, procesul este unul foarte rapid şi uşor, realizat chiar din confortul casei tale.

Profesionalism şi responsabilitate

Această fabrică de tricouri personalizate, care a adus laolaltă numeroşi artişti independenţi şi clienţi din orice colţ al ţării, se bucură de o reputaţie solidă în rândul partenerilor săi, datorită experienţei de zeci de ani de zile în domeniul promoţionalelor personalizate şi datorită profesionalismului şi responsabilităţii cu care lucrează. NaNaNa pune accent pe calitatea produselor, datoare să pună cât mai bine în valoare design-ul ales, astfel încât colaborează cu cei mai buni furnizori şi utilizează cele mai noi şi eficiente procedee de imprimare.

Trebuie să mai ştii că acest atelier de creaţie personalizează toate produsele in house, în mod responsabil şi mai ales cu o atenţie deosebită la detalii, întrucât rezultatele trebuie să fie unice şi reprezentative pentru cei care comandă. De asemenea, ţesăturile sunt realizate din bumbac 100% organic sau amestecuri de bumbac şi materiale reciclate.