Categories
Diverse

M-am gandit sa imi asigur business-ul

Afacerea ta a plecat de la o idee, care, in timp, s-a transformat intr-un vis de care ai grija in fiecare zi. Avand in vedere ca afacerea ta creste de la o zi la alta, ea devine din ce in ce mai vulnerabila in fata unor evenimente neprevazute. De aceea, FlyInsurance iti ofera sansa de a avea siguranta necesara business-ului tau prin intermediul pachetului de asigurari pentru afaceri, astfel incat, tu sa te poti concentra doar asupra dezvoltarii business-ului.

Asigurarile pentru afaceri asigura protectie persoanelor juridice care au ca obiect de activitate comertul sau productia si care isi doresc sa beneficieze de avantajele unei asigurari cat mai complete pentru afacerea lor.

Asigurarea afacerilor mici si mijlocii poate fi personalizata, in functie de nevoile afacerii pe care tu ca antreprenorii o desfasori. Vei avea posibilitatea de a opta pentru ce riscuri sa fie afacerea asigurata, astfel incat sa se poate beneficia de protectie completa.

A keyboard with a green button Insurance

Pentru ca ne-am dorit sa te poti concentra doar asupra afacerii tale, FlyInsurance ofera diferite pachete de asigurari care sunt special concepute pentru protectia componentelor esentiale pentru buna desfasurarare a activitatii, astfel, cladiri si constructii, instalatii de incalzire, instalatii electrice fixe, instalatii de aer conditionat, echipamente, masini, utilaje, mijloace fixe sau de inventar, mobilier, birotica, aparatura electronica si electrotehnica, stocuri de marfuri si mijloace circulante, materii prime, produse finite sau in curs de executie, marfuri in tranzit. Mai mult decat atat, inclusiv angajatii vor beneficia de protectie.

Riscurile care sunt protejate prin politele oferite prin intermediul agentiei de broker FlyInsurance sunt protectie pentru cladiri, echipamente, utilaje, materiale, marfuri care pot fi expuse la riscuri precum incendiu, explozie, caderi de corpuri, lovirea de catre vehicule care nu iti apartin, avarii ale instalatiilor de apa, canalizare sau incalzire centrala, furtuna, trasnet, inundatie, prabusiri sau alunecari de teren, cutremur, furt, vandalism, avarierea sau distrugerea brusca si neprevazuta a masinilor sau a utilajelor de productie, avarierea sau distrugerea accidentala a echipamentelor electronice fixe sau portabile, distrugerea, pierderea sau furtul de marfuri sau produse in timpul transportului, inclusiv se acopera protectie pentru clienti sau angajati.

In functie de specificul activitatii, riscurile acoperite pot fi suplimentate, asadar, va recomandam sa apelati cu toata increderea la specialistii FlyInsurance. Scopul FlyInsurance este de a asigura clientiilor sai posibilitatea de a contracta o polita care sa se potriveasca pentru afacerea ta si care sa ofere o protectie adecvata.

Cu ajutorul seriozitatii si profesionalismului, unul dintre reprezentatii FlyInsurance iti va pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a putea opta pentru cea mai buna varianta de asigurare care sa te protejeze.