Blogul lui Kulla

Luna Cafe & Bistro descrie eleganța unui local de nunți în București

După marele DA din viața ta, acum ești în căutarea localului potrivit pentru nunta de vis, fiind una dintre primele sarcini pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a putea stabili alte detalii. Te sfătuim să iei inițiativă din timp dacă vrei să găsești disponibilitate în perioada pe care ți-o dorești. Localul trebuie să îndeplinească tematica propusă și să aibă capacitatea necesară pentru a găzdui numărul de invitați la care te-ai gândit. Dacă preferi o nuntă ceva mai restrânsă în București, organizează-ți petrecerea la Luna Cafe & Bistro și beneficiază de avantajele care ți se oferă.

Ne ocupăm în cele mai mici detalii de întreaga organizare a evenimentului. La o petrecere de peste 40 de invitați, îți oferim din partea casei flori de sezon amenajate pe fiecare masă, iar dacă lista indică un număr de peste 50 de invitați, oferim DJ și un sistem de sunet profesional. Ne ocupăm în detaliu de tot ce este nevoie pentru ca mirii și invitații să petreacă timp de calitate într-o atmosferă plăcută, galantă și intimă, în același timp. Sună acum și rezervă data potrivită pentru o nuntă de vis. Nu uita că îți stăm la dispoziție oricând și venim în ajutor cu toate informațiile de care ai nevoie.

Cauți local nunți București? În primul rând, te felicităm pentru marele pas din viața ta. Acum este timpul să te pregătești pentru cel mai important eveniment din viața ta. Luna Cafe & Bistro te ajută să-ți organizezi nunta exact așa cum îți dorești. Îți oferim numeroase facilități prin care să-ți faci petrecerea mai interesantă: open bar, cheese bar, candy bar, DJ și multe altele. Nu uita că timpul de calitate îl petreci adesea lângă oamenii pe care îi iubești. Răsfață-i cât de mulți poți pentru a crea împreună amintiri memorabile ca să dăinuie peste ani și ani.

Lumina, amplasamentul și atmosfera îți pot influența considerabil decizia de a alege locația pentru nuntă. Mai mult, măiestria bucătarilor trebuie să fie recunoscută şi foarte apreciată. Luna Cafe & Bistro lucrează numai cu personal calificat, fie că vorbim despre mâncare, DJ, ornamente, dulciuri sau alte detalii. Pentru că ne plac clienții mulțumiți, ne implicăm 100% în decizii și luăm în considerare fiecare intervenție pentru ca rezultatul final să fie cel dorit.

Oferim servicii profesionale de organizare integrală a evenimentului și îți punem la dispoziție un event manager dedicat petrecerii, meniu personalizat în funcție de preferințe, piano bar pentru o atmosferă galantă și un loc special amenajat pentru copii. Beneficiază de implicarea noastră și bucură-te de mai multă distracție și mai puține griji. Avem o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente și livrăm rezultate impecabile de fiecare dată.