Categories
Uncategorized

Locul ideal de vacanta in 2021

Roju.ro este  un motor liber de cautare, care vine in ajutorul celor care isi doresc sa isi contureze experiente de neuitat, asigurandu-le toate detaliile aferente intr-un pachet complet, de la  achizitionarea biletelor de avion, pana la programarea vacantelor mult visate, destinatie, cazare, masa, obiective turistice, cu doar un singur click, oferind transparenta totala a tarifului pe piata de profil.

Marca de incredere, inregistrata inca din 2014 si premiata pe locul I in ceea ce priveste promptitudinea din domeniul turismului, dar si detinatoare a locului II in 2016 pentru cel mai bun website de turism la Etravel Awards Romania, Roju.ro asigura clientilor sai un set considerabil de avantaje. Astfel ca, alegand marca noastra pentru a se ocupa in totalitate de vacanta dumneavoastra, alegeti totodata si cel mai mic pret de pe piata pentru destinatii ranvite, fara costuri sau taxe ascunse, cu tranzactii verificate, dar si o serie de discount-uri disponibile exclusiv pe site-ul nostru. In plus, pentru a avea deplina incredere in noi si in serviciile noastre, va oferim garantia unei vacante asigurate prin polita nr. 358654, in valoare de 10.000 Euro pentru 2021.

Destinatii si vacante de vis

Una dintre cele mai cautate si destinatii oferite de noi sunt seria de vacante Sharm el Sheikh. O statiune plasata intr-unul dintre cele mai cunoscute porturi din Egipt, care ofera in acelasi pachet experiente fizice si senzoriale speciale, care izvorasc din unicitatea zonei. Astfel ca va puteti bucura de imaginea unei statiuni luxoase cu specific arabesc, in imediata proximitate a unei zone de desert, o creatie artistica a naturii, unde plajele toride se impletesc cu tablourile unor vai si oaze ascunse.

Mai mult, beneficiati de diverse excursii organizate in cele mai fascinante zone ale varfului sudic al Peninsulei Sinai. In acest sens va puteti aventura in destinatii total opuse, cum ar fi o escalada pe Multele Sfant Sinai care gazduieste si manastirea Sf. Ecaterina, ori chiar traversarea bine-cunoscutului oras Cairo, unde puteti vizita cele trei piramide din Giza, Sfinxul sau Muzeul National Egiptean, sa intalniti beduinii si sa faceti calatorii cu indragitele camile.

Cei dornici de senzatii tari se pot avanta catre un parcurs inedit cu barca spre Parcul National Ras Muhammad sau Insula Tiran, locatii unde pot practica scufundari sau chiar snorkel printre fascinantele recifuri de corali si numeroase bancuri de pesti exotici.

Nici cei pasionati de istorie si arhitectura nu au fost neglijati in conturarea acestor oferte, astfel ca, organizam si o excursie de lux cu avionul spre “Thebes”, vechea metropola regala egipteana, unde puteti sa vizitati Templul Karnak, Templul Hatshepsut, Colosii din Memnon sau Valea Regilor.

In acest mod incercam sa acoperim preferintele tuturor celor care vor sa-si creeze amintiri de neuitat in una dintre cele mai frumoase zone ale Egiptului.