Blogul lui Kulla

De ce sa alegi un serviciu de livrare flori in Bucuresti

Avantajele aduse de o florarie care isi desfasoara activitatea in mediul online sunt nenumarate, astfel ca Floraria de Vis din Bucuresti reprezinta un bun exemplu in acest sens. Oricine poate alege flori online de aici, gama fiind foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele, insa si preturile sunt foarte atractive. Alege un serviciu profestionist pentru orice livrare flori Bucuresti.

Simplu si rapid

Cu totii putem face economii considerabile de timp intrucat comenzile pot fi plasate fie telefonic, fie online, ambele variante desfasurandu-se in numai cateva minute, pe cand alternativa este deplasarea pana in florarii, ceea ce presupune minim cateva zeci de minute, daca nu chiar mai mult. Cu alte cuvinte, comenzile se pot plasa atat de acasa, cat si de la birou sau de oriunde exista conexiune la Internet, procesul fiind foarte simplu.

livrare flori bucuresti

Nenumarate optiuni

Diversitatea nu lipseste la Floraria de Vis, motiv pentru care clientii pot alege de la florile de sezon, precum lalele, narcise, orhidee, frezii si nu numai, dar au acces si la cateva suprize precum trandafirii criogenati, care reprezinta un cadou deosebit pentru cineva drag, acestia rezistand in conditii optime pentru mai multi ani.

Pentru diferite ocazii

Cu alte cuvinte, Floraria de Vis reprezinta alegerea inspirata pentru toate ocaziile, fie ca este vorba despre ziua cuiva apropiat sau a unui coleg de serviciu, fie ca se apropie 8 martie sau Valentine’s Day, fie ca te pregatesti pentru o cerere in casatorie sau vrei sa faci o declaratie de dragoste.

Preturi mici

In acelasi timp, preturile sunt mult mai mici online decat in cazul florariilor fizice, iar acest lucru este datorat faptului ca nu mai sunt necesare costuri cu privire chirie, autorizatii si nu numai. Bineinteles, clientii sunt cei care au cel mai mult de castigat intrucat au acces la o gama foarte variata, care este accesibila pentru toate buzunarele. Totodata, cine alege flori online de la Floraria de Vis se bucura de faptul ca acestea sunt livrate imediat direct pana la destinatar, in aceeasi zi, iar in Bucuresti transportul este gratuit, in timp ce pentru localitatile din Ilfov se percepe o taxa de numai 20 de lei.

Stocuri generoase

In plus, nu sunt impuse limite cu privire la spatiile de depozitare asa cum este situatia in cazul florariilor fizice, motiv pentru care aici se gasesc stocuri generoase pentru toate tipurile de flori, iar clientii vor avea ocazia de a cumpara intotdeauna produsele de care sunt interesati.

Profesionalism

Nu in ultimul rand, cei de la Floraria de Vis sunt bine cunoscuti pentru profesionalismul lor si pentru ca aici opereaza cei mai bine pregatiti artisti florali, pregatiti sa ii multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti. Toate buchetele sunt aranjate cu simt de raspundere pentru a fi cat mai atractive, iar florile sunt proaspete, astfel ca se prezinta in conditii ideale mai mult timp si nu se ofilesc in numai cateva zile. Cu alte cuvinte, orice colaborare cu Floraria de Vis va aduce o experienta placuta pentru toata lumea si va deschide calea catre o viata mai comoda, acesta fiind locul ideal de unde se pot procura florile preferate pentru toate ocaziile.

Aniversarea perfecta

Aniversarile reprezinta unele dintre cele mai frumoase evenimente la care putem participa, motiv pentru care fiecare dintre noi ne dorim ca acestea sa fie cat mai bine pregatite, pentru ca totul sa iasa perfect. Chiar daca sunt multe detalii ce trebuie puse la punct, unul dintre acestea este alegerea florilor decorative, care pot fi adaptate intr-o multime de conditii. Asadar, Floraria de Vis reprezinta locul potrivit catre care te poti orienta in acest sens, intrucat buchetele facute la comanda pot fi personalizate astfel incat sa multumeasca pana si pe cele mai pretentioase persoane.