Blogul lui Kulla

iPhone si Samsung in topul preferintelor utilizatorilor de smartphone

iPhone 7 Plus a fost lansat in septembrie, iar de atunci se bucura de popularitatea specifica dispozitivelor Apple, remarcandu-se prin camera dubla, ecranul mare, design-ul grozav si cu toate ca dimensiunile pot reprezenta o problema pentru unii utilizatori, acest terminal este ideal pentru o multime de activitati. Considerat cel mai aratos smartphone de pe piata, iPhone 7 Plus este, bineinteles, cel mai bun model al brandului american, design-ul fiind asemanator cu cel de la modelul anterior 6S, insa mult imbunatatit, cu alte linii si o camera integrata, alaturi de multe alte culori noi disponibile si o carcasa rezistenta la apa.

Procesorul nou, A10 Fusion, camera care a primit un upgrade semnificativ, fiind de 12MP, insa nu trebuie omis nici faptul ca s-a ajuns si la cel mai rapid sistem de operare, iOS 10. Singurele minusuri pot fi pretul putin cam piperat sau faptul ca ecranul este prea mare, insa utilizatorii pot opta oricand pentru fratele mai mic, iPhone 7, cu ecranul de 4.7 inch.

Samsung Galaxy S7 Edge

Cu un design premium, camera foto de calitate si un sistem de operare foarte jucaus, Samsung Galaxy S7 Edge este o a doua optiune foarte interesanta pentru iubitorii de tehnologie, deoarece acest model indeplineste preferintele oricarui utilizator. Cea mai interesanta caracteristica a sa este ecranul ce se prelungeste pe lateral, situatie intalnita mai rar in cazul smartphone-urilor si care atrage atentia tuturor, fiind un terminal futuristic.

Un display grozav, o baterie de dimensiuni potrivite, o camera foto excelenta, dar si performante de top, Samsung Galaxy S7 Edge pare ca le are pe toate, iar alaturi de iPhone 7 Plus, poate fi cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc un gadget modern, de calitate si care se apropie tot mai mult de perfectiune.