Categories
Uncategorized

Ingrijirea pielii – mult mai usoara cu ajutorul aparaturii IPL

Sanatatea pielii unei femei reprezinta o problema de importanta majora, dat fiind faptul ca aceasta actioneaza ca o carte de vizita on viata de zi cu zi, determinand-o sa paseasca increzatoare in fortele proprii sau dimpotriva, sa se simta complexata de aspectul neuniform al acesteia. In aceste conditii, modalitatile de tratament sau combatere a afectiunilor specifice acestei zone sunt la randul lor la fel de diversificate si de eficiente, dar acest lucru nu schimba faptul ca prima conditie a unui aspect placut din punct de vedere estetic este eliminarea tuturor agentilor daunatori. Pentru a acorda tratamentului o sansa sa functioneze la adevarata sa capacitate, orice procedura ce degradeaza starea tegumentului, precum raderea sau smulgerea firelor de par, ajunge sa devina in mod automat o contraindicatie ce aduce cu sine problema indepartarii pilozitatii pe alte cai.

Tehnologia IPL – eficienta, accesibila si nedureroasa

Din fericire, progresele in domeniul tehnicii au adus cu sine raspunsul la dilema femeilor cu pielea sensibila, care nu suporta indepartarea parului prin metode ce lezeaza totodata si integritatea tegumentului. In ceea ce priveste aparatura IPL, aceasta se bazeaza pe eliberarea de impulsuri luminoase, care sunt captate de radacina fiecarui fir de par in parte, moment in care energia va inactiva cresterea acestuia, aducandu-l intr-o stare latenta. In acest fel, nu doar ca putem proteja pielea la nivelul careia se actioneaza, dar chiar si vechile leziuni, cicatrici sau colorari neuniforme vor avea prilejul sa se vindece in ritmul lor, reusind adesea sa ajunga la conditia initiala fara alte tratamente de ordin dermatologic. Din acest motiv, din ce in ce mai multe femei aleg sa devina cliente fidele ale saloanelor de infrumusetare care ofera pachete promotionale ce includ sedintele de epilare definitiva. Totusi, luand in considerare faptul ca tratarea tuturor acestor probleme de ordin estetic este totusi un rezultat secundar, avantajul principal al luminii intens pulsate consta in faptul ca garanteaza rezultate de lunga durata si absenta pilozitatii din toate zonele corpului.

Optati pentru aparatura de ultima generatie Fie ca vorbim de proceduri de epilare definitiva sau alt tip de tratamente corporale sau faciale, locatia pe care o alegeti poate fi cea care transforma intreaga experienta intr-una de neuitat sau dimpotriva, intr-una mai putin placuta. Din dorinta de a oferi clientelei sale cele mai bune conditii, alaturi de servicii profesionale efectuate sub supravegherea unui personal calificat, Eva Salon va sta la dispozitie cu preturi promotionale si o gama variata de proceduri de infrumusetare care sa multumeasca toate doamnele si domnisoarele. Astfel, gratie numeroaselor locatii si a diversitatii de servicii din care puteti alege, si dumnevoastra va puteti bucura de o experienta personalizata, care va va garanta momente de relaxare, dar si rezolvarea problemelor de natura estetica, prin intermediul serviciilor marca Eva Salon.