Categories
Uncategorized

Incubatoare de ouă performante

La jumatatedepret.ro vei regăsi nenumărate modele de incubator ouă foarte performante, dar și profesionale pentru crescătorii de pui de diverse tipuri. Modelele noastre dispun de tehnologii de ultimă generație, oferind soluții moderne de incubație prin modalitatea de confecționare. De asemenea, îți oferim cele mai avantajoase prețuri de pe piață, atât pentru incubatoarele automate, profesionale, dar și pentru modelele de diferite tipuri de ouă, precum găină, gâscă, prepeliță, struț sau rață. Totodată, poți comanda și diverse cărucioare, eclozatoare, site și alte accesorii. Alege să cumperi doar de la specialiști pentru a obține un produs de calitate și rezultate pe măsură.

Incubator oua gaina pret promotional BIM-1260G - Incubatoare

Modele de incubatoare

În cadrul magazinului nostru vei regăsi diverse modele de incubatoare, de la cele profesionale, universale, automate, până la incubatoarele pentru tipuri de ouă diferite, precum cele de găină, prepeliță, rață, struț și pentru microferme, iar lista poate continua. Modelele propuse de incubatoare dețin specificații tehnice diferite în ceea ce privește capacitatea de ouă, care poate fi de la 265 până la 21120 de ouă, sau în ceea ce privește mărimea incubatorului, cu referire la lățime, lungime și înălțime. Astfel că poți opta pentru un model în funcție de preferințe, dar și de spațiul de care dispui. Îți aducem în vedere și modelele cu cărucioare individuale care se detașează, oferind astfel o utilizare mai ușoară, dar și o manipulare eficientă a ouălor. De asemenea, rata de incubație poate fi de peste 90%, iar produsele noastre sunt de mare performanță, având toate funcțiile necesare și reglajele esențiale.

Calitate superioară

Un aspect principal de care trebuie să ții cont face referire la calitatea oferită, întrucât incubatoarele noastre prezintă standardele cele mai înalte de calitate, funcționând în parametrii normali. De asemenea, confecționarea acestora se efectuează cu cele mai rezistente materiale, oferind o perioadă de timp îndelungată de funcționare, dispunând și de tehnologii de ultimă generație, precum uniformizarea temperaturii și umidității, afișarea digitală a acestora, controlul automat al umidității, temperaturii și includ mecanisme automate de întoarcere a ouălor.

Solicită o ofertă

Prețurile incubatoarelor puse la dispoziție se regăsesc a fi foarte avantajoase, iar în acest sens poți solicita o ofertă pentru a obține un model de calitate superioară pentru întreprinderea activităților, care să funcționeze perfect, fără probleme, fiind performant și foarte rezistent în timp. De asemenea, raportul calitate-preț se dovedește a fi un mare avantaj de care poți profita, astfel că te invităm să apelezi doar la profesioniști pentru a fi mulțumit în totalitate de alegerea ta.

Online este mai rapid

Timpul este o resursă prețioasă, astfel că nu trebuie să îl pierzi prin magazinele fizice de specialitate, care pot fi și aglomerate. Îți propunem să cumperi din magazinul nostru deoarece online este mai rapid și mai eficient, iar tu nu trebuie să depui eforturi prea mari pentru a te deplasa dintr-un loc în altul. Chiar de la câteva click-uri distanță, poți avea parte de o experiență de cumpărare completă.