Blogul lui Kulla

In sfarsit ma pregatesc de concediu

Cu totii suntem cu gandul la concediu, iar in ziua de azi avem la dispozitie tot felul de posibilitati din care putem alege, motiv pentru care, in functie de preferinte si buget, ne putem orienta catre diverse destinatii din Romania sau de peste hotare. Daca ai vizitat deja cele mai frumoase locuri ale tarii, atunci, cu siguranta, merita sa le vezi si pe cele din Europa, unde iti va fi greu sa te decizi si sa alcatuiesti un itinerariu. In schimb, alege vacante cu Movenpick, iar specialistii de aici vor veni cu cele mai grozave sugestii.

Tot felul de pachete

In primul rand, aici ai la dispozitie mai multe pachete din care vei putea alege, fiind imposibil sa nu gasesti unul care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor tale, dar si bugetului ales. Principalul avantaj este, bineinteles, faptul ca nu trebuie sa aloci bugete mari pentru a beneficia de vacante cu Movenpick si poti sa alegi pachtele in functie de perioada anului in care vrei sa mergi, durata sederii, conditiile la care te astepti, destinatia etc.

Cele mai bune conditii

Asadar, poti sa ai parte de cele mai bune conditii in vacanta intrucat pachetele sunt suficient de diversificate, ceea ce presupune ca poti alege diferite mijloace de transport, incepand de la avion, la autocar si pana la propriul autoturism. Bineinteles, fiecare dintre acestea aduc propriile avantaje plusuri si minusuri, avionul fiind cel mai popular datorita confortului adus, insa autocarul chiar daca include oboseala duce turistii prin mai multe locuri, iar propria masina aduce mai multa libertate.

Descopera Italia

Una dintre cele mai comune destinatii este Italia intrucat aceasta este o tara care le are pe toate, motiv pentru care sunt multi cei care merg aici in perioada verii la mare, fie pentru a descoperi unele dintre cele mai grozave orase ale lumii. In schimb, nu trebuie omis nici muntii, astfel ca iarna se apropie cu pasi repezi si merita sa organizezi o vacanta pe care sa nu o uiti prea devreme undeva in zona de nord a Italiei.

Incearca Franta

Alege vacante cu Movenpick si vezi care sunt destinatiile din Franta, incepand, bineinteles, de la Paris, cel mai vizitat oras al lumii si pana la zonele montane sau de coasta pentru ca si aici le ai pe toate, alaturi de o infrastructura bine pusa la punct, asa ca iti va fi comod sa ajungi dintr-un punct in altul.

Nu uita de Marea Britanie

O alta varianta destul de populara este Marea Britanie si, bineinteles, Londra este cea mai vizitata destinatie de aici, care acum este foarte accesibila si pentru tine daca te atrage, alaturi de multe alte orase, asa ca ocupa-te chiar acum de urmatoarea ta vacanta.