Blogul lui Kulla

Implantul dentar, opțiunea discretă, dar sigură, pentru un zâmbet fără cusur

Când vine vorba de opțiunile pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, aveți mai multe variante din care puteți alege. Cu toate acestea, o opțiune care prezintă o serie de beneficii față de restul este cea a implanturilor dentare. Acestea oferă beneficii pe care alte opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele dentare sau punțile, pur și simplu nu le pot oferi. Vă vom prezenta principalele beneficii ale acestei opțiuni inovatoare pe care o puteți obține la Clinica Stomatologică Dr. Kurbe.

Mai mult decât atât, atunci când vine vorba despre alegerea unor implanturi dentare, câteva avantaje ies în evidență. Iată câteva dintre ele!

Previne pierderea osoasă

Când vă confruntați cu pierderi dentare, aveți tendința de a pierde și masa osoasă ce face parte din maxilar. Aceasta din urmă are nevoie de stimularea pe care o primește atunci când dinții se conectează între ei pentru a-și menține masa. Implanturile dentare sunt singura care înlocuiește și stimulează osul maxilar, ajutând la prevenirea pierderii osoase.

Se potrivește perfect cu dinții tăi naturali

Implanturile dentare vin într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Stomatologul dumneavoastră de la Dr. Kurbe vă va explica de ce anume aveți nevoie pentru a beneficia de implanturi care se potrivesc cu culoarea dinților din jur.

Reface forța de a mușca

Deoarece implanturile dentare sunt ancorate în maxilar cu un șurub de titan care înlocuiește rădăcina dintelui, ele vă permit să mușcați alimente cu forța pe care ați putea-o folosi bazându-vă pe dinții naturali. 

Previne modificările formei feței

Dinții tăi ajută la susținerea structurii feței. Când începi să îi pierzi, se diminuează și acel sprijin, ceea ce, în cele din urmă, face ca fața să-și schimbe forma, determinând să pari mai în vârstă. Implanturile dentare oferă un suport similar precum dinții naturali.

Îmbunătățește vorbirea naturală

Unele opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele dentare, vă pot afecta capacitatea de a pronunța corect cuvintele. Lipsa dinților vă poate modifica și vorbirea. Deoarece implanturile dentare se simt și funcționează la fel ca dinții naturali, ele vă permit să vorbiți ușor și natural, fără să vă mai chinuiți să purtați un dialog.

Nu vei mai avea carii

Dinții artificiali trebuie îngrijiți pentru a preveni acumularea bacteriilor și cauzarea infecțiilor, dar materialul din care sunt fabricate implanturile dentare nu se poate degrada. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji că aveți carii, pentru că aceste probleme vor dispărea.

Așadar, dacă simțiți că implanturile dentare sunt soluția de care aveți nevoie pentru a vă bucura din nou de tot ceea ce înseamnă viață normală, Dr. Kurbe vă așteaptă la o consultație în clinica stomatologică din București.

Recapătă-ți zâmbetul pe care ți-l dorești și nu îți mai acoperi niciodată gura cu mâna atunci când vrei să râzi cu gura până la urechi!