Blogul lui Kulla

Iată ce apartamente moderne gata de închiriere vă prezintă Nobileo!

Nobileo v-a obișnuit deja cu multiple oferte în ceea ce privește apartamentele de închiriat în Floreasca și în orice altă zonă din București, toate având prețuri foarte bune, raportate la condițiile pe care imobilul le are, precum și dotărilor de care dispune. Astfel, ne permitem să concepem prețuri echitabile din punctul de vedere al facilităților și beneficiilor pe care acesta le poate oferi. Astăzi, ne-am propus să vă prezentăm câteva dintre ofertele cu apartamente de închiriat în Floreasca pe care le avem disponibile în aceste momente.

Astfel, întâi de toate, Nobileo vă prezintă, spre închiriere, un apartament cu 2 camere situat în imobil nou din zona rezidențială Floreasca. Imobilul beneficiază de pază, supraveghere video și este structurat P+4.

Apartamentul are o suprafață utilă de 57 mp și este împărțit astfel: living, dormitor, dressing, bucătărie deschisă, 1 baie și 1 terasă. Nu în ultimul rând, apartamentul dispune de vedere liberă, finisaje de foarte bună și este complet mobilat și utilat.

Totodată, pentru mașina dumneavoastră vă stă la dispoziție 1 loc de parcare subteran.

Apartamentul are o locație excelentă, iar în imediata vecinătate se află restaurante, magazine, școli, grădinițe, centre medicale, centre spa, adică toate necesitățile vieții moderne.

Prețul pentru acest apartament de închiriat din zona Floreasca este de 850 de euro/lună.

De cealaltă parte, o altă propunere de închiriere este și acest apartament din aceeași zonă, care are o suprafață utilă dublă, de 102 mp. Se spune că orice loc poate fi simțit ca și cum ar fi propria casă, însă la Nobileo te ajutăm să-ți confirmi acest lucru, pentru că toate apartamentele pe care vi le punem la dispoziție spre închiriere pot fi amenajate exact așa cum vă place.

Descoperă acest apartament spațios de 2 camere cu un superb spațiu vitrat cu vedere către Parcul Verdi.

Spațiul generos vă oferă deopotrivă zone de socializare, dar și și refugii pentru mai multă intimitate. Prin urmare, te poți bucura de o seară de film cu prietenii în living sau o discuție amuzantă în timp ce pregătești cina în bucătăria open space, care îți permite să întreții și atmosfera cu invitații, fără să fii nevoit/ă să absentezi fix în momentele cele mai importante. Nu în ultimul rând, apartamentul beneficiază de spații în care să te relaxezi cu o ceașcă de ceai pe terasa ce înconjoară întreaga locuință sau să te bucuri de timp de calitate, petrecut citind sau ascultând muzică bună.

De asemenea, apartamentul are alocat un loc de parcare subteran și beneficiază de pază permanentă. Astfel, aici aveți parte nu doar de o casă modernă, ci și de multă siguranță.

Costul de închiriere al acestui apartament din zona Floreasca este de 2.200 de euro/lună.