Categories
Uncategorized

Grecia atrage turistii prin destinatiile sale si in 2021

Daca sunteti in cautare de cazare ieftina in Skiathos, ati ajuns unde trebuie. Am selectat pentru dumneavoastra cele mai accesibile si totodata confortabile unitati de cazare. Acestea sunt variate din punct de vedere al conditiilor. Astfel, veti ragasi unitati de cazare basic, dotate cu strictul necesar, dar si unitati de cazare complexe. De asemenea, vom tine cont de nevoile si preferintele dumneavoastra. De exemplu, daca doriti sa calatoriti cu familia si copii, vom avea in vedere oferirea unor unitati de cazare suficient de spatioase pentru toti membri familiei. Pentru ca atunci cand esti in vacanta, esti dornic sa vizitezi cat mai multe obiective turistice, noi iti oferim posibilitatea de a beneficia de cazare chiar in centrul orasului, iar de aici vei ajunge cu usurinta catre celelalte atractii turistice.

Calatoriti in Grecia in orice perioada a anului

Este important de precizat, ca va puteti bucura de vacante in Skiathos in orice perioada a anului deoarece aceasta este beneficiaza de o clima mediteraneana, ce presupune veri calde cu temperaturi placute si ierni blande. Iar daca sunteti in cautarea unei perioade potrivite pentru plaja, vara temperaturile cele mai mari se inregistreaza in lunile iulie si august, de obicei acestea depasec 30 de grade, dar pentru ca temperaturile sunt atat de mari, nu va puteti expune toata ziua la soare. Astfel, toamna este recunoscuta ca fiind sezonul cel mai potrivit pentru plaja, la orice ora din zi, iar plajele nu vor mai fi la fel de aglomerate precum in lunile de varf mentionate anterior.

Plaje de vizitat in Lefkada

Plaja Porto Katsiki este inconjurata de stanci abrupte, si se remarca prin nisipul alb, marea deosebit de albastra si printr-o bogata vegetatie. Drumul catre plaja este absolut impresionant, pentru ajunge la aceasta, turistii trebuie sa coboare aproximativ 80 de trepte. Peisajul vazut de sus este unul minunat, desprins parca din povesti. In ceea ce priveste amenajarea plajei, aceasta este dotata cu sezlonguri si umbrelute, iar turistii se pot bucura de cele mai frumoase experiente. Aceasta plaja esti destinata atat tinerilor cat si familiilor ce doresc sa aiba parte vacante de vis.

Plaja Kathisma, numita si „Mica Ibiza” este o plaja care ofera turistilor posibilitatea de a experimenta parasutismul si diverse sporturi nautice. In apropierea acestei plaje exista si numeroase unitati de cazare, iar daca va doriti sa petreceti mai mult timp in aceasta zona, puteti opta pentru cazare in apropiere. Aceasta plaja se bucura de o apa albastra uimitoare, care va aseapta sa va bucurati de cele mai deosebite momente alaturi de cei dragi. Confortul de pe plaja va este asigurat de umbrelutele care sunt pregatite sa va potejeaza de razele puternice ale soarelui si de sezlongurile pentru odihna de dupa scufundari si alte activitati generatoare de adrenalina.