Categories
Uncategorized

Firmele pot obtine finantare rapida aici

Sa iti finantezi propria afacere nu e deloc simplu pentru ca modalitatile sunt putine, iar majoritatea drumurilor duc catre institutiile bancare. Totusi, daca ai nevoie de finatnare pentru imm-uri merita sa afli mai multe despre Omnicredit, prima platforma fintech de finantare exclusiv online din tara noastra. De-a lungul anilor Omnicredit a ajutat nenumarate intreprinderi sa se dezvolte, astfel ca urmatoarea poate fi chiar a ta.

Sume care sa iti fie de folos

Daca ai nevoie de finantare pentru imm-uri e bine de stiut ca Omnicredit iti ofera posibilitatea de a imprumuta suma de care ai nevoie pana la 250.000 de lei, iar perioada maxima de rambursare este de 12 luni. Asadar, nu a fost niciodata atat de simplu sa obtii finantarea care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea si sa faci un pas mai aproape de performantele impuse. Cu siguranta, sunt disponibile si alte modalitati prin care poti obtine fondurile de care ai nevoie, dar procedurile, de obicei, sunt mult mai complicate.

Mult mai comod online

La Omnicredit se gasesc si cateva calculatoare pe care le poti folosi astfel incat sa stii din start care sunt sumele de bani pe care le vei obtine. Asadar, trebuie doar sa alegi suma de care ai nevoie, asa cum aminteam si anterior, de pana la 250.000 de lei si perioada de rambursare, urmand ca sti direct care este rata lunara si suma totala de rambursat.

Nu ai batai de cap

De asemenea, la Omnicredit te vei bucura de cele mai bune conditii, iar in conditiile in care platforma este una moderna, eviti din start birocratia si toate bataile de cap aferente. Cand vorbim de alte solutii de finantare este dificil sa se indeplineasca toate criteriile impuse.

O solutie pentru orice domeniu

Prin solutiile disponibile aici se pot finanta tot felul de afaceri, indiferent de domeniu. Poti sa iti vezi ideile cum sunt puse in practica, indiferent ca vorbim despre un teren de sport multifunctional, o florarie, o sala de fitness, un magazin online, un salon de infrumusetare, o firma de IT si multe altele.

Oameni experimentati

Avand o experienta de peste 15 ani in sectorul financiar, specialistii de la Omnicredit sunt pregatiti sa te ajute sa iti pui toate ideile in practica si vor fi gasite solutiile necesare pentru obtinerea fondurilor necesare. Mai mult, orice antreprenor are parte de educatia financiara care nu are cum sa lipseasca, iar cu ajutorul specialistilor poti sa iti exprimi creativitatea, fara a fi expus unei presiuni financiare. Astfel, merita sa apelezi aici indiferent ca ai nevoie de finantare pentru imm-uri sau de o solutie prin care sa iti poti dezvolta afacerea asa cum se cuvine.