Blogul lui Kulla

Există Gheata24 pentru cei care au nevoie de gheață carbonică

Ai de gând să faci din ziua nunții tale cea mai frumoasă și importantă zi din viața ta? Vrei să te asiguri că plătești cel mai puțin pentru orice cantitate de gheață carbonică? Puteti obtine fumul greu de care aveti nevoie pentru evenimentul pe care il planificati la cel mai bun pret de la Gheata24.

În afară de utilizările evidente, gheața carbonică este folosită și pentru a face efecte speciale pentru filme. Este folosit și de fotografi și realizatorii de film care doresc să creeze o scenă plină de mister sau, pe de altă parte, o scenă plină de reumatism. Gheața uscată și o mașină specială care produce fum greu sunt folosite împreună pentru a produce efecte mai mari, precum cele văzute la televizor și pe scenă. Gheața uscată este folosită pentru a crea efecte frumoase de fum la nunți, petreceri de Halloween, petreceri de naștere, pub-uri și cluburi de noapte. Iată câteva moduri în care îl puteți folosi.

Alimentele, mostrele medicale și vaccinurile care trebuie să rămână la rece pot fi expediate fără a fi nevoie să folosiți camioane frigorifice scumpe. Acest lucru se datorează faptului că gheața carbonică este de vânzare. Clienții beneficiază de o modalitate sigură și ieftină de a-și expedia și livra mărfurile punându-le în gheață carbogazoasă și punându-le în containere izolate. În același mod, mărfurile și produsele perisabile pot fi depozitate în recipiente termice cu gheață carbonică deasupra produsului. În caz de urgență, recipientul poate fi sigilat sau lăsat deschis.

Cu gheață uscată, temperatura rămâne constantă și sigură. Aceasta înseamnă că produsele pot fi depozitate și livrate prin curieri la cea mai bună temperatură pentru orice tip de produs, fără a fi nevoie de transport special, răcit mecanic, asigurând livrarea în cele mai bune condiții la cel mai mic cost. Deci, dacă doriți să economisiți bani și să vă asigurați că alimentele sau alte articole sensibile sunt expediate cât mai ieftin posibil, gheața carbonică este cu siguranță o alegere mai bună și mai ieftină.

Pe site-ul nostru, puteți comanda orice cantitate doriti, inclusiv gheață carbonică 5 kg daca doriți, iar prețul crește pe măsură ce cantitatea aleasă crește. Vindem doar în cantități de un kilogram sau mai mult, care pot fi de zeci sau chiar sute de kilograme. Din acest motiv, oferta noastră este nelimitată, așa că oricine sună nu are nimic de pierdut și tot de câștigat!