Categories
Uncategorized

Events Garden, localul de nunți nr. 1 al anului 2022 în București și Ploiești

Alegerea localului în care va avea loc cel mai frumos eveniment din viața dumneavoastră nu a fost niciodată mai ușoară, așa cum este astăzi. De ce? Pentru că Events Garden vă propune oferte de nuntă în București și în Ploiești, precum și oferte de botez sau de petreceri de tip corporate. Alegeți să marcați cel mai frumos eveniment din viețile dumneavoastră într-un cadru de vis, optând pentru un meniu de nuntă în București care să vă cucerească papilele gustative. Sunt deja câțiva ani de când organizăm evenimente diverse, având grijă să le oferim toate motivele clienților noștri de a ne alege serviciile la prețuri decente. Există, așadar, o serie de motivații pentru care din ce în ce mai mulți clienți ne aleg serviciile, iar despre toate acestea vom discuta în articolul acesta.

Întâi de toate, un prim motiv pentru care Events Garden by Nabucco se află pe primele locuri în topul preferințelor clienților atunci când vine vorba despre un ballroom pentru nuntă este faptul că suntem localizați la o distanță scurtă de capitală, cât și de orașul vecin, Ploiești. De exemplu, pentru locuitorii din București este foarte ușor să ajungă la salonul nostru, întrucât timpul necesar pentru a ajunge aici este de 50 de minute cu mașina, pe autostradă.

Astfel, pentru clienții care vor să aleagă un restaurant de nuntă în București care să se afle relativ aproape de capitală, Events Garden este locul ideal. Mai mult, aici chiar vă puteți bucura de frumusețea unor evenimente desfășurate într-un cadru modern, cu mâncăruri delicioase, precum și cu băuturi fine. În altă ordine de idei, pentru trupele și formațiile de nuntă care ajung la noi, punem la dispoziție săli care dispun de o sonorizare excelentă, astfel încât muzica să sune într-o manieră cât mai calitativă.

Totodată, pentru persoanele care vin de la mare depărtare pentru a participa la evenimentele organizate la Events Garden, menționăm faptul că, începând cu luna mai a acestui an, locația noastră va pune la dispoziția clienților și un hotel ce va avea 18 camere. Astfel, dacă veți avea invitați ce vor dori să rămână la noi peste noapte sau după finalizarea unui eveniment, acest lucru va fi posibil peste doar câteva luni.

În ceea ce privește mijloacele de transport ce ar putea facilita deplasarea dinspre și către București, ne dorim ca începând cu anul acesta, să integrăm un transport cu autocare dus-întors.

Acum ai șansa să-ți rezervi o dată la care să aibă loc un eveniment important, de aceea, vă recomandăm să profitați de ofertele noastre și să vă hotărâți din timp, pentru că locurile se dau ca pâinea caldă încă de pe acum.

Fă din nunta ta unul din cele mai remarcante momente din viață, numai la Events Garden bu Nabucco.