Categories
Uncategorized

Este important sa dezinfectam fiecare suprafata pe care punem mana

Daca iti doresti sa te poti bucura de un spatiu curat si igienizat, indiferent ca este spatiul de acasa sau de la locul de munca, trebuie sa folosesti la fiecare curatare doar produse de calitate, dezinfectanti pentru suprafete care sa fie realizati pe baza unor formule puternice, cu care sa poti inlatura bacteriile si virusii. Spre exemplu cu ajutorul dezinfectantului Klintesiv poti sa distrugi microorganismele patogene si nepatogene de pe toate suprafetele si in acelasi timp vei putea inlatura materia organica sau anorganica din spatiu.

In momentul in care vrem sa facem curatenie, trebuie sa alocam suficient timp pentru a putea curata toate incaperile si obiectele pe care le utilizezi, fie ca esti acasa sau la serviciu.

Dezinfectantul Klintesiv este antiseptic si este o solutie ce a fost special creata pentru a combate, incetini si distruge bacteriile de pe toate suprafetele din jurul tau. Pentru a te asigura ca iti protejezi sanatatea, este recomandat sa alegi cu foarte mare grija dezinfectantul pe care il folosesti, indiferent de suprafetele pe care iti doresti sa il aplici ulterior.

Este foarte important de retinut faptul ca dupa utilizarea dezinfectantului antiseptic Klintesiv nu este nevoie de clatire deoarece este realizat intr-un mod astfel incat sa actioneze in mod sigur, dar fara sa existe efecte adverse. Spre deosebire de alte solutii pe care le ai la dispozitie, in acest caz te poti bucura de rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt, fara nicio alta actiune suplimentara.


Poti sa alegi cu toata increderea gelul dezinfectant Klintesiv oriunde te afli, acasa, pe strada, la serviciu, dar si atunci cand pleci intr-o excursie. Este foarte practic, pentru ca il poti lua in geanta, fara sa ocupe mult spatiu.
Pe de alta parte, nu exista actiune care sa nu presupuna utilizarea mainilor, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca ai grija de acestea in permanenta. In acest fel, poti tine bacteriile si microbii la distanta. Folosind gelul dezinfectant vei observa o actiune rapida si eficienta impotriva factorilor negativi externi.


Poti utiliza acest produs atunci cand te afli in spatiul public, dar si in cazul in care lucrezi intr-un spital, intr-un restaurant sau intr-un mediu industrial, acolo unde igiena trebuie sa se numere printre principalele preocupari pe care trebuie sa le ai. Tot ce trebuie sa faci este aplici 2-3 ml de solutie in palme si sa iti freci mainile pe toate partile, pana cand dezinfectantul intra in piele.

Dezinfectantul Klintesiv pentru suprafete a fost creat special pentru ca tu sa poti igieniza spatii mai mari, indiferent daca este vorba despre pardoseala sau bancuri de lucru. Este vorba despre un produs antimicrobian, care combate bacteriile si virusii, oferindu-ti posibilitatea de a-ti desfasura activitatea in cele mai bune conditii.


Daca vrei sa sti care este pretul pentru dezinfectantul Klintesiv fie pentru piele sau suprafete acceseaza www.medaz.ro si consulta lista de produse. Vei constata ca toate produsele de dezinfectare au cele mai avantajoase preturi, asadar cumpara acum Klintesiv dezinfectant pentru suprafete sau maini de pe Medaz!