Blogul lui Kulla

Descopera noua aplicatie de gestiune restaurant de la S2S Technologies

Conducerea unei afaceri de o atat de mare amploare, cum este un restaurant, presupune o mare pregatire si o serie de aptitudini complexe pentru a asigura succesul acesteia. Cu toate acestea, detinerea celor specificate nu sunt suficiente si, de multe ori, proprietarii se regasesc in postura in care nici ei, si nici angajatii, nu mai pot gestiona eficient activitatea din diverse motive.

Fie fluxul zilnic de clienti este prea mare, fie volumul de munca depaseste numarul angajatilor disponibili, fie apar tot felul de discrepante intre diverse paliere. Astfel ca, este nevoie de implementarea unui program care sa inglobeze toate aceste arii de activitate si sa ofere solutii concrete si usor aplicabile in vederea solutionarii problemelor.

In acest sens, puteti opta pentru o aplicatie gestiune de la S2S Technologies, conceputa special in vederea managerierii mai eficiente a tot ceea ce inseamna afacerea pe care o detineti.

Ce este programul de gestiune S2S Technologies?

In esenta, noi am pus bazele unui intreg program, care vizeaza patru sectoare de activitate. Softul de gestiune restaurant face parte dintre una dintre cele patru disponibile si are in vedere coordonarea mai eficienta a tuturor activitatilor zilnice. Mai exact, am dezvoltat o aplicatie pentru restaurante care sa preia, in totalitate sau partial, unele activitati specifice. Printre acestea se numara analizarea si generarea de statistici si rapoarte, verificarea stocurilor, situatia rezervarilor si a disponibilitatii din locatie, precum si facilitarea comunicarii dintre sectoare: bucatarie, sala, contabilitate si conducere.

Ce avantaje are implementarea lui?

Un software de gestiune restaurant vine cu o serie de beneficii extrem de importante in ceea ce priveste activitatea sa atat in raport cu clientii, cat si cu personalul intern. Asadar, odata cu implementarea unui asemenea software, ai garantia eficientizarii tuturor proceselor specifice.

Altfel spus, aveti ocazia de a avea o imagine de ansamblu asupra tuturor detaliilor privind situatia curenta in restaurant. In acest mod puteti remedia in timp util orice problema survenita, fara a incetini sau bloca activitatea zilnica. Se fluidizeaza traficul intern, fara a intampina impedimente semnificative in procesul aflat in plina desfasurare.

In plus, dat fiind faptul ca unele activitati ies de sub responsabilitatea managerilor, acestia nu vor mai resimti presiunea timpului si vor reusi sa-si duca responsabilitatile la bun sfarsit cu un grad mai mare de implicare si atentie. Acest lucru se va rasfrange in mod direct si asupra calitatii serviciilor finale, ceea ce va imbunatati considerabil experienta fiecarui client in locatia respectiva.

Echipa S2S Technologies isi doreste prin implementarea acestui soft de gestiune sa fie punct de sprijin pentru toti antreprenorii ce vor sa isi conduca afacerea spre un nivel mai inalt de calitate a serviciilor si nu numai.