Categories
Uncategorized

Dental Medical are grija de sanatatea dintilor tai, oferindu-ti zambetul de care ai nevoie

Dental Medical este una dintre primele clinici stomatologice din Romania dotate cu echipamente de inalta performanta si tehnologii specifice tehnicii dentare, folosind cele mai moderne aparaturi. Dental Medical va ofera toate serviciile specialitatilor din stomatologie, cum ar fi ingrijirea dentara pentru adulti si copii, chirurgie dentara cosmetica, proteza dentara digitala, plasarea implanturilor si proteze dentare fixe si detasabile, ortodontie invizibila, radiologie, parodontologie, albire si laser-proceduri asistate.

Suntem una dintre cele mai avansate clinici dentare din Romania, oferind tratamente dentare avansate, accesibile si fara durere. Scopul nostru este sa va oferim o calitate exceptionala a ingrijirii intr-un mediu cald, prietenos, increzator si confortabil, deoarece zambetul este preocuparea noastra. Ce ar fi viata fara sa zambim asa cum ne dorim? Clinica stomatologica Dental Medical are grija ca zambetul tau sa fie unul fara cusur, indiferent de varsta.

Clinica stomatologica Dental Medical este o institutie care lucreaza numai colaborare cu o echipa de profesionisti care asculta nevoile pacientii nostru scopul nostru fiind acela de a va oferi servicii stomatologice exceptionale. Misiunea noastra este sa va oferim ingrijiri de calitate cu metode actuale care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Dental Medical este una dintre cele mai recunoscute clinici stomatologice din Bucuresti, aducand un element de noutate in zilele noastre, cel de stomatologie interdisciplinara, in care medicii nostri profesionisti analizeaza si decid modul in care va decurge fiecare interventie stomatologica pentru viitorii pacienti.

Localizata in sectorul 1 din Bucuresti, clinica stomatologica Dental Medical dispune de un centru de radiologie integrat si tehnologie sofisticata Planmeca, achizitionata din Finlanda, care reduce aproape de zero disconfortul oricarui tratament stomatologic si elimina orice posibilitate de contaminare incrucisata. Deoarece majoritatea pacientilor nostri le este frica de durere, trebuie sa va spunem ca aici incercam sa reducem pe cat posibil durerea, bazandu-ne pe mijloacele tehnologice pe care le avem.

La clinica dentara Dental Medical, depunem toate eforturile pentru a asigura ingrijirea profesionala a dintilor tai. De asemenea, va oferim o gama larga de servicii dentare moderne, care acopera ingrijirea preventiva, inlocuirea dentara si stomatologia cosmetica, iar toate acestea pentru a va mentine dintii sanatosi si zambetul stralucitor. Personalul nostru calificat si prietenos va face tot ce ii sta in putinta pentru a va asigura ca primiti cea mai buna ingrijire posibila.

Alegeti cu incredere serviciile noastre de ingrijire a dintilor si nu veti regreta. In acelasi timp, daca ai deja mici probleme, ideal este sa le tratati la timp si sa nu scapati situatia de sub control, pentru ca este destul de dificil sa te confrunti cu durerile care pot aparea ulterior.

La Dental Medical putem accent pe sanatatea dintilor tai si pe capacitatea de a zambi mereu fara stanjeneala!