Categories
Uncategorized

De unde merita sa cumperi un autoturism Nissan

Daca esti in cautarea unui dealer de masini Nissan, nu mai sta pe ganduri si intra pe autocobalcescu.ro sau vino direct in reprezentanta din Bucuresti pentru a afla mai multe detalii despre masinile disponibile catre vanzare si de promotiile actuale. Apeland la acest dealer nu vei avea remuscari intrucat te vei bucura de servicii de consultanta de foarte mare calitate, intrucat intreaga echipa de aici este dedicata muncii sale si isi doreste sa fie cat mai de folos clientilor pentru a le da oportunitatea de a face alegeri in cunostinta de cauza.

Masinile Nissan pot fi o optiune valida atunci cand decizi sa achizitionezi un automobil nou datorita raportului calitate pret inegalabil. Vei vedea ca absolut tot ce tine de acesta este de calitate, de la softul din bord care este imbunatatit in mod constant, pana la piesele care constituie motorul si nu numai.

Toate versiunile noi vin cu tehnologii care sunt menite sa faca din experienta sofatului una cat mai placuta, mai relaxanta si mai sigura. Din acest motiv, exista cateva functii care au fost dezvoltate in ultimii ani tocmai pentru a spori siguranta avuta la bordul masinilor. Spre exemplu exista sisteme care te ajuta atunci cand parchezi, mai ales in locurile stramte sau mai atipice sau cel care te ajuta sa iti mentii banda si sa te atentionze cand nu o faci datorita numeroaselor distrageri care pot aparea pe intreaga durata acestei activitati.

Atat confortul cat si designul au suferit modificari de-a lungul anilor, astfel ca toate modelele sunt mult mai aspectuase si, pe langa siguranta si fiabilitate, ofera o doza de confort sporita. Brandul japonez pune la dispozitia noastra masini care sa se plieze oricarui context, de la citycars precum Micra, mica si versatila, pana la cele mai mari precum suv-urile X-Trail, Qashqai sau Juke. Merita sa programezi un test drive prin intermediul siteului pentru a-ti face o ideea reala despre confortul la bordul acestora si sentimentul pe care il ai atunci cand o conduci. 

Pe langa cele mentionate mai sus, atunci cand decizi sa cumperi un model Nissan te bucuri si de o garantie de 3 sau 4 ani in care te bucuri de numeroase servicii gratuite, astfel incat sa nu ai prea mult de cheltuit dupa investitia pe care o faci atunci cand o cumperi. Fie ca trebuie sa ii faci revizia anuala sau sa o repari in garantie sau nu, poti sa o aduci in serviceul detinut de grup, unde vei gasi o echipa de profesionisti specializati in defectiunile care pot aparea la brandul japonez.

Haide la Auto Cobalcescu unde vei gasi un dealer masini Nissan care are multe de oferit si te va ajuta cu orice informatie ai nevoie.