Categories
Uncategorized

De ce sa nu cumperi ceasurile tale preferate la pret redus?

Ceasurile de lux sau cele speciale, smartwatch-urile au fost si sunt obiecte de valoare pentru care exista cerere. In plus, acestea pot fi valorificate foarte usor in orice situatie, cu atat mai mult daca sunt intretinute corespunzator. In aceasta situatie, valorificarea lor se poate face la un pret foarte bun daca se opteaza pentru un amanet care pune accent pe corectitudine si seriozitate.

De obicei, casele de amanet sunt cele care accepta preturi foarte avantajoase si astfel de bunuri sunt de valoare.

Cele mai frecvente situatii in care o persoana poate decide sa vanda sau sa amaneteze un ceas tin de existenta unei nevoi materiale in care este nevoie rapid de o suma de bani.

Indiferent ca este vorba despre un obiect clasic, unul actual, de la o marca de renume sau un smartwatch, acesta poate deveni un obiect in baza caruia vom obtine un imprumut, dar numai dupa o evaluare corecta a obiectului.

In prezent sunt foarte multe case de amanet, si de aceea este important sa o descoperim pe cea care ne va face o evaluare corecta a bunului. Din acest motiv, descopera amanetul de ceasuri Prestige care prezinta o serie de avantaje, pe care merita sa le luati in considerare.

Printre cele mai importante avantaje se numara faptul ca pot fi valorificate orice fel de ceasuri de lux, de la multe branduri cunoscute, vom putea beneficia de o evaluare corecta si rapida, se vor oferi sumele solicitate cat de repede posibil, oferta de pe piata va fi cea mai avantajoasa. Nu in ultimul rand, la Amanet Prestige vom beneficia de conditii de pastrare a bunurilor de maxima Securitate.

De obicei, un ceas de valoare este un bun care poate fi evaluat cu usurinta. La Amanet Prestige sunt acceptate ceasuri de lux care apartin unei marci de prestigiu, ceasuri cu un design special, originale sau de colectie, ceasuri care sunt in stare perfecta de functionare, ceasuri care dispun de un certificate de garantie.

Daca una sau mai multe din aceste conditii sunt intrunite, pretul pe care il vom obtine prin evaluare la Amanet Prestige va fi unul foarte bun.

In plus, contractele cu Amanet Prestige pot fi incheiate pe o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de zile, cu posibilitatea de a fi contractul prelungit, dar, doar cu achitarea comisionului aferent pana la data expira contractului.

In ceea ce priveste comisionul practicat de amanet, acesta este cel mai mic de pe piata fiind cuprins intre 0.1%-0.9% pe zi, iar evaluarea poate ajunge pana la 80% din pretul produsului.

Asadar, daca sunteti posesorul unui ceas de valoare, pe care doriti sa-l valorificati sau sa-l vindeti, la Amanet Prestige veti beneficia de cele mai bune conditii disponibile pe piata.

Accesati www.prestige-amanet.ro si luati legatura cu unul din specialisti nostri pentru a putea beneficia de o evaluare corecta a bunului dumneavoastra!