Blogul lui Kulla

De ce ar trebui să vizitezi Delta Dunării?

Datorită canalelor și căilor navigabile ascunse din interiorul deltei, această zonă a devenit un sanctuar de păsări, având peste 300 de specii din întreaga lume. De asemenea, Delta Dunării este un paradis al observatorilor de păsări.

Dacă nici asta nu te convinge să vizitezi zona, iată câteva curiozități interesante care te vor face să vrei să vezi Delta Dunării:

  • Are a treia biodiversitate ca mărime din lume, rivalizată doar de cea găsită în Marea Barieră de Corali din Australia și Arhipelagul Galapagos din Ecuador.
  • UNESCO l-a numit Patrimoniu Mondial în 1991.
  • Doar 50% din deltă este deschisă publicului, cealaltă jumătate rămânând complet sălbatică și neatinsă.
  • Delta este alcătuită din 12 tipuri de habitat distincte, de la adâncimea acvatică până la pădurile care cresc pe terenuri înalte.

Cum se ajunge în Delta Dunării?

Toate călătoriile către Delta Dunării pornesc din Tulcea, un oraș situat la partea de sus deltei. Ca atare, cu excepția cazului în care veți rămâne în Tulcea, trebuie să planificați o călătorie cu mai multe etape. Cert este că o plimbare în Delta Dunării din Tulcea vă va oferi o experiență de vizitare foarte frumoasă și chiar memorabilă, întrucât vă veți dori să reveniți aici.

Pentru că este un loc uimitor, poate ultimul loc sălbatic al Europei, Delta Dunării vă va face să simți pe deplin bogăția și frumusețea unui loc nemaiîntâlnit până atunci. Alegeți o plimbare în Delta Dunării din Tulcea și bucurați-vă de frumusețile acvatice românești. Descoperiți acest loc minunat cu echipa noastră gata să vă pună la dispoziție bărci cu viteze medii și mici.

Alăturați-vă nouă pentru a explora fauna sălbatică a Deltei Dunării într-un tur de observare a păsărilor, fotografie sau un tur de descoperire. Suntem o echipă dedicată și entuziastă care reușește de fiecare dată să arate lumii priveliștile frumoase ale Deltei Dunării așa cum o vedem noi, fascinante, sălbatice și misterioase.

Scopul nostru este să oferim călătorilor noștri o vacanță sigură și de neuitat la cele mai înalte standarde. Acest paradis numit Delta Dunării, un tărâm de locuri speciale, oameni și tradiții are în fiecare an ceva nou de explorat, de aceea merită să alegeți plimbare în Delta Dunării din Tulcea, tocmai pentru a vedea tot ceea ce vă poate oferi zona mai frumos.

Ne mândrim cu o echipă care urmărește să depășească așteptările clienților noștri în ceea ce privește serviciile furnizate, inovația de produs și profesionalismul, astfel încât fiecare sejur în Delta Dunării să fie o experiență cu adevărat unică și memorabilă.

Odată ce ați ales o plimbare în Delta Dunării din Tulcea, nu uitați să optați și pentru o excursie fascinantă cu barca, ce vă va da ocazia să vă bucurați de peisaje mirifice și experiențe de neuitat.