Categories
Uncategorized

De aici poti cumpara grade pentru orice institutieMembrul unei institutii trebuie sa o reprezinte, iar functia pe care o detine este evidentiata si de gradele pe care le poarta odata cu costumul. Asadar, daca esti in cautarea unor grade militare pentru insitutia pe care o conduci sau o reprezinti, atunci acesta este locul ideal catre care sa te orientezi. Aici te asteapta o gama foarte variata, unde este imposibil sa nu dai peste modelele de care ai nevoie.

Pentru mai multe institutii

La Grade Militare se gasesc produse destinate tuturor institutiilor, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu fie gasita cea mai buna optiune. Nu lipsesc cele pentru pompieri, politisti, inclusiv cei locali sau de frontiera, pentru SRI, pentru reprezentantii penitenciarelor, pentru marina fluviala, jandarmerie si nu numai. Astfel, aici le gasesti pe toate si este mult mai usor sa comanzi din prima toate produsele de care are nevoie institutia pe care o conduci sau pe care o reprezinti.

Toate gradele posibile

Bineinteles, pentru fiecare institutie in parte exista mai multe grade, motiv pentru care le vei gasi pe toate de care ai nevoie. Aici putem aminti de mai multe, incepand de la cele pentru pompieri, cu eghileti pentru ofiteri si subofiteri, ecuson pentru piept, grade fruntas pentru plutonieri, petlite si nu numai. Nu trebuie omise nici cele pentru ambulanta si Smurd, de la simplele embleme pentru paramedici si medici, pentru voluntari, embleme nominale si nu lipseste niciun grad, fie ca vorbim de asistent medical sef, de comandanti, de sef de echipaj, de paramedici si nu numai.

Calitatea este superioara

De fiecare data cand apelezi aici te bucuri de produse de cea mai buna calitate pentru ca la procesul de confectionare se folosesc doar materiale adecvate. De exemplu, pentru contur se foloseste un fir brodat din poliester care un rol de sustinere, iar pentru restul structurii se foloseste o combinatie de 65% bumbac si 35% poliester.

Preturi si oferte

Preturile sunt foarte bune la Grade Militare, asa ca nu e nevoie sa se aloce bugete generoase in acest sens. De exemplu, pentru o emblema brodata pentru politia locala pretul este de numai 16 lei, pentru gradele functionarilor publici pretul este de 30 de lei, iar pentru grade sefi politia locala vei plati 35 de lei. Mai mult, daca valoarea produselor comandate depaseste 100 de lei, te vei bucura si de livrare gratuita prin curier.

E mai comod sa cumperi online

Dupa cum probabil te asteptai deja, este mult mai simplu sa cumperi online pentru ca in acest sens pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute. Vezi toate produsele de care ai nevoie, le adaugi in cos, iar acestea vor fi livrate in orice punct al tarii in mai putin de 48 de ore, asa ca intri imediat in posesia acestora.