Categories
Uncategorized

De acum nu mai am grija banilor

In viata fiecaruia se poate intampla sa ramana fara bani pana la salariu.Astfel de situatii se intampla mai rar la unele persoane, si mult mai des la altii si astfel pot aparea diferite probleme si batai de cap cum ar fi, facturi scadente, rate la banci.Pentru astfel de situatii exista si solutii cum ar fi un credit pana la salariu.Acest serviciu este oferit de Telecredit IFN care va propune varianta unui credit de maxim 30 de zile pentru sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei, care sa fie achitate intre 10 si 30 de zile.

Avantajele creditarii sunt numeroase si primul dintre ele, este faptul ca nu mai este nevoie sa pregatesti dosare complicate cu acte pentru obtinerea creditul si nu are nici un fel de importanta ce varsta ai, atata timp cat exista un venit lunar, nu se ia in calcul daca esti pensionar sau salariat.Pe de alta parte, nu exista taxe sau comisioane ascunse pentru nici un fel de credit nebancar pana la salariu, iar toate informatiile de care ai nevoie le cunosti de la bun inceput datorita calculatorului de pe site-ul Telecredit.

Asadar, vei cunoaste de la inceput care este dobanda pe zi si care este suma totala de rambursat in functie de valoarea creditului si de perioada pentru care ai optat ca returnare.

Cu acest serviciu, credit pana la salariu iti va fi mai usor sa-ti organizezi problemele financiare din viata pentru ca orice problema neprevazuta poate fi gestionata in mod corect, si astfel vei putea sa achiti taxele scolare ale copiilor sau nepotilor sau vei reusi sa-ti achiti ratele la casa.

Chiar si atunci cand iti doresti un produs nou, un telefon sau o tableta vei putea sa le achizitionezi gratie creditului oferit de Telecredit.

In cazul in care vei fi in imposibilitate de a plati la timp creditul la Telecredit, vei avea parte de conditii avantajoase prin pachetul de refinantare astfel incat sa depasesti aceasta situatie nefavorabila.

Un alt avantaj al acestui credit oferit de IFN este ca nu va mai fi necesar sa faci drumuri la institutiile financiare.

Pentru a putea obtine un credit de la IFN va fi necesar sa-ti faci un cont pe site , sa incarci datele tale si documentele necesare solicitate.Dupa ce va fi transmisa cererea, aceasta va fi analizata imediat si in scurt timp se transmite catre client un SMS cu aprobarea acestuia.Dupa aprobare, banii vor fi transferati imediat in cont.

In cazul in care vei dori sa achiti creditul inainte de data scadenta vei plati suma creditata si dobanda aferenta pana la momentul rambursarii creditului fara a fi percepute comisioane de rambursare anticipata.

La Telecredit nu vei avea parte de brokeri sau alti intermediari, intrucat institutia nebancara este creditor direct.