Categories
Uncategorized

De acum ai posibilitatea de a lucra de oriunde

In conditiile in care avem acces la noi si noi tehnologii, cu totii ar trebui sa profitam de pe urma acestora intrucat au rolul de a ne face viata mult mai usoara. Cine nu si-ar dori ca la serviciu sau in timpul liber sa poata efectua diferite activitati intr-un mod simplificat pe cat de mult posibil. La acest capitol putem aminti de o solutie oferita de Thinstuff care iti permite sa pui pe picioare mai usor ca niciodata un terminal server, iar avantajele sunt nenumarate.

Inainte de toate cu totii ar trebui sa stim ca aceasta solutie pe care o propun cei de la Thinstuff este similara cu cea oferita de Microsoft, diferenta fiind reprezentata de costurile implicate, dar si de cateva functii suplimentare. In acest sens, e nevoie de un buget mai mic pentru a avea acces la aceasta solutie si, in plus, e nevoie de cerinte de sistem mai mici pentru calculatoare, astfel ca softul poate sa ruleze pe cele mai multe dintre acestea. Mai departe, nu se impun limite cu privire la versiunile de Windows care pot rula softul Thinstuff, iar aici putem aminti de cele mai populare precum 10 sau 8.1, dar si de cele mai vechi cum ar fi XP sau Vista.

De asemenea, va scadea mult traficul din retea peaceasta cale intrucat utilizatorii au sansa de a lucra direct de pe server. Bineinteles, acest lucru duce si la cresterea vitezei cu care angajatii isi desfasoara activitatea, iar in acest sens nu e nevoie de achizitionarea a diferite echipamente noi. Mai mult, toate datele sunt bine protejate, iar prin intermediul TSX USB se pot folosi mai multe stick-uri USB in retea intr-o sesiune RDP. Se poate oferi accesul pentru una sau mai multe aplicatii de la distanta, totul prin intermediul TSX Remote App.

In plus, e bine de stiut ca licenta pe care o putem cumpara de la Thinstuff se achizitioneaza o singura data, ceea ce presupune ca nu mai e nevoie de achitarea a diferite abonamente sau taxe. Toti utilizatorii se bucura de libertate, ceea ce conteaza cel mai mult pentru ca au sansa de a lucra de oriunde unde isi doresc, fara ca eficienta sa fie o problema. Se poate lucra atat de pe calculator, cat si de pe laptop sau alte deviceuri precum telefoane sau tablete, libertatea fiind maxima. In acest sens, sunt necesare doar cateva click-uri prin care sa se puna totul la punct, iar mai apoi se configureaza conexiunea cu adresa IP, iar prin username si parola se face conexiunea.

Asadar, prin alocarea unui buget minim pentru terminal server, oricine se poate bucura de toate aceste mari avantaje propuse de catre cei de la Thinstuff.