Categories
Uncategorized

Cumpara monoportii pentru tort de la anytacooking.ro si serveste in conditii de siguranta alimentara tort si prajituri invitatilor tai

Atunci cand au loc evenimente de mare anvergura este necesara o organizare exemplara, atat din partea celor care organizeaza evenimentul, cat si din partea reprezentantilor restaurantelor. Stim bine ca atunci cand mergem la evenimente, fiecare dintre noi ne alegem cu cate o bucatica de tort, care sa ne aduca aminte a doua zi despre frumosul eveniment la care am luat parte. Cu alte cuvinte, bucatica de tort de a doua zi este cumva o modalitate de rememorare a ceea ce s-a intamplat cu o seara inainte. Ei bine, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o bucatica din surpriza dulce a serii, se impune ca tortul sa fie impartit in bucati egale, urmand a fi date invitatilor. Asta inseamna ca a dispune de monoportii tort este absolut necesar pentru o buna organizare, astfel incat fiecare invitat sa aiba la finalul evenimentului tort.

Prin urmare, pe site-ul nostru, anytacooking.ro, gasiti monoportii pentru tort, in set, cu un pret cuprins intre 20-25 de lei. Prin aceste monoportii se pot taia bucati egale de tort, urmand ca acestea sa fie date invitatilor care au participat la eveniment. In alta ordine de idei, stim bine ca la petreceri precum sunt  nuntile, aceste monoportii sunt absolut necesare pentru ca fiecare invitat sa aiba bucatica sa din supriza dulce a serii. Prin urmare, gasitit pe site-ul nostru o multitudine de variante de tort nunta monoportii, trebuie doar sa intrati si sa alegeti ceea ce va place cel mai mult, existand forme multiple. Totodata, tot pe site-ul nostru gasiti si suport tort monoportii, totul la un pret foarte bun, asa ca merita sa comandati chiar acum. Fiecare set pe care il veti comanda contine aproximativ 100 de monoportii, acestea fiind fabricate din carton de culoare aurie si o calitate foarte buna, fiind rezistente la grasimi si umezeala.

Aceste monoportii sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, cel mai des sunt folosite pentru prajituri si diferite dulciuri. Mentionam ca produsul este in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ambalaj si mediu. De asemenea, daca veti intra pe site-ul nostru, veti vedea ca pretul afisat este pe set, iar  un set contine 100 de bucati. In masura in care aveti nevoie de mai multe monoportii, puteti comanda doua-trei seturi, in functie de necesitati. Totodata, aveti posibilitatea de a folosi meniul pentru a selecta dimensiunile dorite, dar si formele pentru care optati.

Intra si tu chiar acum pe site-ul nostru si comanda produsele de care ai nevoie, fie ca vorbim despre monoportii, glazura, ciocolata, forme de prajituri sau tavi. La Anyta Cooking gasesti tot ce ai nevoie, cu sume de bani modice! Cand nu stii unde sa apelezi, Anyta iti sta la dispozitie!