Categories
Uncategorized

Cumpara de aici cele mai bune paturi tapitate

Dormitorul este oaza de relaxare si odihna, locul in care ne retragem dupa o zi obositoare si ne trezim dimineata plini de energie. Tocmai din acest motiv este important sa optam pentru un pat confortabil, mai precis este vorba despre patul tapitat.

In aceasta categorie, pe www.expomob.ro orice client va dori va putea gasi o gama variata de modele, care se pot completa cu orice tip de amenajare. Asadar, daca vei opta pentru un pat tapitat cu tablie inalta, te vei putea relaxa in voie citind o carte sau te vei putea uita la un film. De la Expomob poti alege un model simplu, care iti garanteaza versatilitatea amenajarii din dormitor si care iese in evidenta cu delicatete, fie unul spectaculos care se va impune prin aspectul sau deosebit.

Un pat care este realizat cu un design de calitate va aduce un plus de modernitate in spatiul din dormitor. In schimb, un pat care este realizat cu un design armonios va aduce eleganta si rafinament.

In momentul in care te hotarasti sa achizitionezi un pat tapitat este foarte important sa acorzi o atentie deosebita materialului din care este realizata tapiteria. Cele mai moderne paturi tapitate sunt realizate din stofa sau piele ecologica. In schimb, daca iti doresti un pat tapitat de lux vei putea alege de aici un pat tapitat din catifea sau un pat tapitat din piele.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont cand alegi un pat tapitat pentru dormitorul tau este dimensiunea acestuia. Poti alege dintr-o gama variata de paturi tapitate astfel incat sa poti face alegerea potrivita spatiului pe care il ai la dispozitie.

Un alt beneficiu al paturilor tapitate este spatiul pentru depozitare. Unele paturi sunt prevazute cu lada pentru depozitare si somiera rabatabila rezistenta care astfel iti ofera un loc in plus pentru a-ti depozita lucrurile intr-un mod organizat. Un astfel de pat este ideal atat pentru garsoniere, apartamente, cat si pentru locuri mai spatioase.

Cu privire la culoarea unui pat tapitat, optiunile puse la dispozitie de Expomob sunt numeroase. Astfel totul depinde de gusturile fiecarui client si de cromatica pe care a ales-o pentru dormitor. Paturile in culori neutre sunt versatile si pot fi incluse in decoruri dintre cele mai diverse, putand fi totul amenajat cu usurinta in dormitor. Cu alte cuvinte, patul tapitat este cel mai bun exemplu al piesei de mobilier care imbina cu succes estetica si functionalitatea.

Indiferent de tipul de pat tapitat pe care un client il va alege de la Expomob, un lucru este sigur: acesta va aduce cu siguranta puncte bonus pentru dormitor atat din punct de vedere al stilului, cat si al confortului.