Blogul lui Kulla

Cum știm să alegem hrana potrivită pentru pisici junior?

Vârsta pisicii tale este ceva ce trebuie luat în considerare atunci când alegi hrana potrivită pentru pisică, indiferent dacă cauți hrană pentru pisici junior sau hrană pentru pisici mai mari. Alegerea tipului de hrană care îi oferă prietenului tău blănos nutriția optimă de care are nevoie în fiecare etapă a vieții poate ajuta la asigurarea unei vieți lungi și sănătoase, fără probleme medicale.

Când căutați o hrană pentru pisici, verificați ambalajul pentru a vedea dacă se potrivește cu stadiul de viață al pisicii. O pisică are nevoie de niveluri diferite de nutriție în fiecare etapă a vieții, așa că este important să alegeți unul care se potrivește cu nivelul ei de energie, nivelul metabolic și alte nevoi de bază. Uneori, toate aceste informații pot face etichetele hranei pentru pisici să nu fie ușor de citit, dar, totuși, așa că este important să știi de ce are nevoie și să alegeți hrană pentru pisici junior.

Mai mult decât atât, există șase etape ale vieții unei pisici, iar fiecare dintre ele necesită propriile alegeri în ceea ce privește hrana, iar noi azi vom vorbi despre cum trebuie să alegem hrana pentru pisici junior. Dacă comportamentul ghemului de blană se schimbă pe măsură ce se apropie de un an, nu fi surprins. Începe adolescența și apoi trece la maturitate, perioade de viață care corespund vârstelor de 12-27 de luni.

Din punct de vedere natural, pisicile sunt considerate a fi adulte la vârsta de un an, dar vârsta nu este neapărat un factor definitoriu în ceea ce privește cât de activă va fi pisica ta. Din acest motiv, unul dintre considerente pentru a hrăni o pisică adultă tânără ar trebui să fie nivelul de activitate. O pisicuță obișnuită va avea nevoie de suficientă hrană pentru energie pentru a-și desfășura activitățile zilnice, dar dacă pisica ta este extrem de activă și petrece ore întregi alergând prin casă, va avea nevoie de câteva calorii suplimentare pentru a se susține.

În schimb, dacă pisicii îi place să lenevească la soare toată ziua, ar putea avea nevoie de mese atent măsurate pentru a-și menține greutatea. Discutați cu medicul veterinar despre nivelul de activitate al pisicii, deoarece acesta vă poate ajuta să determinați dacă pisica are nevoie de mai multe sau mai puține calorii. Astfel, veți ști și ce tip de hrană pentru pisici junior aveți nevoie.

Pisicile adulte au nevoie de cantitatea potrivită de grăsimi și proteine ​​în mesele lor, precum și alți nutrienți precum taurina. Aceste produse, începând cu hrana pentru pisici junior și până la hrana pentru pisici mai mari, oferă o nutriție echilibrată într-o varietate de opțiuni pentru pisicile adulte de toate vârstele, dimensiunile și nivelurile de activitate.