Blogul lui Kulla

Cum se optimizeaza campaniile pe Facebook

Cei interesati de campanii Facebook la WiseVision pot avea parte de cateva avantaje, aceasta fiind o alternativa la reclamele clasice din cadrul retelei Google. Specialistii WiseVision isi adapteaza activitatea in functie de fiecare client in parte pentru a putea obtine obiectivele impuse, indiferent de domeniul in care acestia opereaza.

Bugete accesibile

Suma minima care poate fi consumata pe Facebook este de 1 euro si cu toate ca aceasta cifra este minima, la schimb se ofera acces catre sute de persoane care indeplinesc criteriile impuse. De asemenea, exista diferite tipuri de publicitate care sa fie alese in functie de preferinte si necesitati, iar cei de la WiseVision stiu cum sa seteze obiectivele si procedurile necesare in acest sens.

Targetare

Spre deosebire de Adwords, reclamele Facebook sunt targetate in functie de interesele si datele demografice ale utilizatorilor, nu in functie de cautare. Datorita acestui beneficiu, clientii au foarte multe optiuni disponibile atunci cand pregatesc materialele publicitare, ce pot fi foarte eficiente. In plus, avand atat de multe optiuni si combinatii de targetare, oricine poate fi sigur de faptul ca bugetul este alocat doar catre cea mai relevanta audienta, fapt care presupune o valoare superioara la cel mai bun pret.

Audienta masiva

Reteaua de socializare Facebook se lauda cu peste 1 miliard de utilizatori activi, motiv pentru care exista sanse foarte mari ca, indiferent de industrie si domeniul din care se face parte, un procent important al audientei sa fie prezent pe retea. Aceste campanii Facebook la WiseVision sunt foarte eficiente datorita audientei targetate, iar acest lucru este grozav si pentru industria B2B, deoarece posibilii clienti sunt activi tot timpul, fara ca acestia sa fie presati de timp sau de conditiile de lucru.

In schimb, fiind disponibile atat de multe optiuni este importanta alegerea celor mai potrivite optiuni in functie de obiective, astfel incat sa se obtina cat mai mult din cadrul campaniei.