Blogul lui Kulla

Cum să schimbi un atomizor la țigara electronică?

Despre beneficiile vapatului în detrimentul fumatului s-a vorbit mult și toți cei care au decis să facă această schimbare le cunosc foarte bine. În schimb, există câteva detalii care ar putea umbri plăcerea, printre care se numără și lipsa experienței în schimbarea atomizorului, procedură necesară la fiecare câteva săptămâni.

Deși pare un proces complex și dificil, în realitate este foarte simplu dacă ești atent la câteva aspecte de bază. Voore nu doar că îți oferă o gamă variată de atomizoare pentru tigari electronice, ci îți și explică pas cu pas, ce și cum trebuie să faci, pentru a le înlocui în mod corespunzător pe cele vechi.

Ce este un atomizor pentru țigări electronice?

Atomizor Aspire Nautilus 3S - SS
Atomizor Aspire Nautilus 3S – SS

Parte esențială a unui astfel de dispozitiv, atomizorul pentru țigara electronică poate fi asemănat cu un reșou. În caz concret, acesta reprezintă partea responsabilă de transformarea prin încălzire a lichidului în abur, fără de care vapatul nu ar putea avea loc.

Atomizoarele servisabile sunt considerate varianta ideală pentru o experiență grozavă la utilizarea țigării electronice. Deși sunt ceva mai delicate la capitolul întreținere, îți oferă posibilitatea să le înlocuiești singur fără să mai fie nevoie să apelezi la ajutorul unui specialist. În plus, dacă alegi rezistențele pentru țigări electronice corespunzătoare și un lichid adecvat, poți obține mai mulți aburi sau chiar o aromă mai intensă cu fiecare utilizare.

Numiet și atomizoare RTA (Rebuildable Tank Atomizer) aceste elemente sunt considerate de către specialiști a fi opțiunea perfectă către care să te îndrepți dacă îți dorești să valorifici la maxim folosirea unei țigări electronice, iar Voore îți vine în ajutor în acest sens cu o gamă diversificată de opțiuni.

Atomizor Amazier MTL RTA 4ml - Ambition Mods - Black
Atomizor Amazier MTL RTA 4ml – Ambition Mods – Black

Care este durata de viață a atomizorului?

Nu există un interval standard care trebuie să expire pentru a-ți da seama că ai nevoie de o rezistență nouă, durata de viață depinzând de valoarea acesteia, de producător sau de frecvența de utilizare. Totuși, există câteva indicii clare care îți vor arăta faptul că este nevoie să faci acest pas. Când țigara nu mai produce la fel de mulți aburi ca de obicei, aroma este acaparată de un gust sesizabil de ars, observi scurgeri repetate de lichid, ori dispozitivul începe să scoată sunete ciudate, este clar că trebuie să cumperi un atomizor nou, iar Voore este aliatul tău de încredere în acest caz.

Cum se schimbă atomizorul pentru țigări electronice?

Acum că ești la curent cu toate aspectele teoretice, este cazul să înveți cu adevărat cum să înlocuiești atomizorul pe cont propriu, astfel încât să nu mai fie necesar să apelezi la un specialist de fiecare dată când cel vechi cedează. Procesul este foarte simplu și e gata în doar trei pași. Tot ce trebuie să faci este să deschizi zona în care este depozitată rezistența veche, să o scoți și să o poziționezi pe cea nouă exact la fel. Mai apoi verifici dacă țigara funcționează în parametri și gata, te poți bucura din nou de momentele tale preferate la intensitate maximă.

Cum faci ca un atomizor sa reziste mai mult?

Deși este absolut necesar să înlocuiești această componentă la anumite intervale de timp, există câteva trucuri la care poți apela dacă îți dorești să le prelungești durata de viață.

Un aspect foarte important este să o cureți frecvent, poate chiar și o dată pe zi, pentru a evita acumularea de reziduuri. În plus, folosește doar lichide certificate, care nu îți amenință sănătatea și nici funcționalitatea componentelor țigării electronice

Nu în ultimul rând, orientează-te către variante calitative oferite de furnizori de încredere. Cumpără cel mai bun atomizor de la Voore și bucură-te de o experiență ideală a vapatului, pe termen lung, fără întreruperi sau neplăceri.