Categories
Uncategorized

Cum iti poti creste afacerea ca agentie de turism?

Desi ai cele mai atractive si variate oferte de pe piata, raportul calitate-pret e de neegalat, iar serviciile pe care le pui la dispozitie sunt de calitate superioara, rezervarile intarzie sa apara, ar trebui sa iti pui problema ca poate exista nereguli la modul in care clientii reusesc sa acceseze informatia pe care tu o transmiti. Desigur, aspectele enumerate anterior sunt extrem de importante, insa daca nu reusesc sa ajunga la publicul vizat, intreg efortul este irosit in zadar.

Travelling World Alone: 9 Reasons to Travel the World

Imbunatateste-ti site-ul cu ajutorul serviciilor Quick Sell

Quick Sell reprezinta un motor de cautare, adresat agentiilor de turism, implementat in site-ul actual al agentiei, pentru a-l extinde, ori folosit independent, putand indeplini sigur functiile unui site web. Mai exact, este un software care reuseste sa distribuie intreaga informatie pe care o agentie doreste sa o transmita integral si in timp real. Astfel, clientul va avea posibilitatea sa acceseze toate ofertele disponibile, sa realizeze comparatii si in final sa aleaga varianta cea mai potrivita nevoilor si dorintelor sale.

Avantajele utilizarii Quick Sell

  • Costurile sunt extrem de mici

Aceasta varianta se adreseaza agentiilor care isi doresc sa testeze piata din online sau vor sa imbunatateasca experienta vizitatorilor de pe site, insa nu dispun de bugete foarte mari pentru implementarea unor programe software mai complexe si mai costisitoare. Astfel, implementarea propriu-zisa, cat si intreg suportul și informatiile necesare pe tot parcursul colaborarii presupun costuri nule. Mai mult, valoarea intregului pachet va fi foarte mica, in comparatie cu altele disponibile pe piata.

  • Acces la un numar nelimitat de furnizori de turism

Software-ul dispune automat de peste 100 de furnizori, lista crescand si actualizandu-se constant, fara costuri suplimentare pentru beneficiar. Costurile finale nu se stabilesc in functie de numarul furnizorilor ci de numarul de servicii solicitate, care poate ajunge pana la maxim cinci.

  • Avantaje tehnologice care se reflecta in cresterea rezervarilor

Ai posibilitatea de a dispune de un site nou, actualizat, optimizat pentru orice dispozitiv. Optiunea de a accesa site-ul de pe telefonul mobil creste exponential numarul potentialilor clienti.

Posibilitatea de a personaliza site-ul in functie de preferintele proprii. Acest lucru poate presupune modificarea culorilor, a siglei ori a paginilor, precum  si adaugarea de noi meniuri si submeniuri, informatii de contact, noi pagini, coduri de Google Analytics,

Timpul de implementare este foarte scurt, maxim 7 zile de la solicitare.

Acces la toate functionalitatile sistemului, fara limitari specifice tipurilor de abonamente standard/premium.

Posibilitatea de a integra site-ul pentru scripturi de marketing pe facebook, instagram sau google.

Un site actualizat, usor de accesat, in cadrul caruia sa existe toate informatiile pe care un client le cauta, reprezinta un real avantaj pentru orice brand, mai ales cele de turism.