Blogul lui Kulla

Cum alegi ceasul inteligent de care ai nevoie

Tehnologia are rolul de a ne ajuta intr-o multime de situatii, astfel ca in ziua de azi se gasesc nenumarate gadgeturi care nu au cum sa ne lipseasca din colectie. Citeste mai mult despre smartwatch-uri si cat de utile pot fi acestea, iar la final, cu siguranta, iti vei dori unul. In primul rand, acestea pot fi de mai multe tipuri, pentru toate preferintele si nevoile, in timp ce preturile sunt prietenoase cu toate buzunarele.

Vorbeste la telefon mai usor

Un ceas inteligent se conecteaza la telefon prin Bluetooth, urmand ca de acum sa fie foarte simplu sa fie preluate sau initiate apelurile, intrucat totul se efectueaza direct de la incheietura mainii. Acest lucru este ideal nu numai pentru cei aflati tot timpul la volan, ci si cei care sunt foarte ocupati la birou si trebuie sa efectueze diferite activitati.

Fii la curent cu tot ce-i nou

In acelasi timp, de acum nu iti va mai scapa vreodata nicio notificare de pe retelele de socializare, pentru ca acestea pot fi verificate rapid si discret, la fel si mesajele primite pe telefon, motiv pentru care vei fi intotdeauna la curent cu tot ce te intereseaza.

Monitorizeaza-ti activitatile fizice

Daca esti o persoana pasionata de sport vei constata ca un smartwatch iti poate fi foarte util nu numai pentru a-ti monitoriza si imbunatati activitatile, ci si pentru ca sunt propuse mai multe functii utile, de la cronometru, termometru corporal, barometru, altimetru, pedometru si nu numai.

Profita de preturile bune

Cu alte cuvinte, citeste mai mult aici la iUni despre smartwatchuri apoi poti alege unul de care chiar ai nevoie intrucat gama e foarte variata, pentru toate preferintele. Fie comanzi online, fie ai ocazia de a merge in showroom si de a testa toate dispozitivele pentru a fi mai usor sa il alegi pe cel mai bun.