Blogul lui Kulla

Cu DeStijl este mai uşor ca niciodată să realizezi proiectul pentru viitoarea ta locuinţă

Dacă îţi doreşti să construieşti propria casă mică cu mansardă, în care să te refugiezi după o zi lungă şi obositoare, cel mai probabil ştii deja că una dintre cele mai importante etape din tot acest proces constă în realizarea proiectului propriu-zis care să corespundă pe deplin tuturor nevoilor, preferinţelor şi dorinţelor tale. Din fericire însă, totul poate fi mai simplu şi mai rapid acum dacă apelezi la DeStijl, biroul de arhitectură care îţi pune la dispoziţie un pachet de servicii complete de arhitectură, design şi consultanta, printre care se numără şi elaborarea de proiecte de case mici cu mansardă unicat, care să surprindă în detaliu tot ceea ce îţi doreşti de la viitoarea ta locuinţă atât din punct de vedere estetic, cât şi funcţional.

Echipă de profesionişti cu experienţă în domeniu

Pentru ca reuşita unui proiect de casă să fie garantată, ai nevoie de o echipă de specialişti cu experienţă în domeniu, care să îţi fie alături şi să împărtăşească cu tine din know how-ul dobândit de-a lungul anilor de muncă în vederea obţinerii unor rezultate remarcabile pe măsura aşteptărilor. În acest sens, echipa DeStijl este alegerea perfectă, întrucât este alcătuită din arhitecţi maturi, iscusiţi şi dedicaţi, care se mândresc cu o experienţă vastă pe o gamă largă de proiecte de orice tip din sectorul rezidenţial, comercial şi public. Mai mult decât atât, pentru că ştim cât de mult îţi doreşti să obţii maximul de la construcţia visurilor tale, află că specialiştii de aici colaborează cu o echipă largă de specialişti din alte domenii conexe, ceea ce înseamnă că din moment ce apelezi la acest birou de arhitectură, vei beneficia de servicii complete de calitate într-un timp record şi vei evita posibilele erori care pot apărea în cadrul unui proiect de construcţie, prin proiectare optimă, în concordanţă cu normativele şi standardele în vigoare. În esenţă, construcţia casei la care ai visat dintotdeauna trebuie să fie o experienţă cât mai plăcută iar alături de DeStijl ai garanţia că aşa va fi.

Proiecte personalizate

Abordarea de lucru personalizată este unul dintre atuurile prin care se diferenţiază DeStijl faţă de competitorii săi. Arhitectii de aici consideră că fiecare proiect de casă trebuie să fie inconfundabil şi adecvat cerinţelor funcţionale şi dorinţelor fiecărui beneficiar în parte, motiv pentru care se ocupă de elaborarea de proiecte pentru orice tip de case unicat, şi nu ,,tip”, adeseori întâlnite pe Internet care nu aduc plus valoare. Aşadar, dacă te interesează nişte proiecte de case mici cu mansardă, acum ştii la cine să apelezi pentru a pune bazele unei locuinţe unice, care să se preteze într-un final la ideea de ,,acasă” exact aşa cum este în viziunea ta.

Servicii complete

Din moment ce alegi DeStijl în vederea realizării proiectului de casă mică cu mansardă dorit, sau nu numai, beneficiezi automat de un pachet de servicii complet. Astfel, începând de la consultanţa specializată încă de la prima întâlnire, care te va ajuta să identifici soluţiile care ţi se potrivesc, şi redactarea propriu-zisă a proiectului de casă de care ai nevoie şi până la reprezentarea în raport cu organele competente şi, implicit, suportul în obţinerea acordurilor necesare şi a autorizaţiei de construcţie, de toate acestea ai parte din moment ce alegi biroul de arhitectură DeStijl – cu şi despre clienţii săi.