Blogul lui Kulla

Copiii prefera lenjeriile de pat cu animatii

Lenjeriile de pat joaca un rol important in orice dormitor, motiv pentru care trebuie sa le alegem intotdeauna pe cele mai calitative, in special daca acestea sunt pentru copii. Diferentele intre cele de o calitate superioara si inferioara sunt foarte mari si chiar daca preturile sunt putin mai ridicate, pe termen lung se va dovedi ca decizia luata este mult mai inspirata.

Diferite modele

Astfel de produse pot fi comandate din cadrul magazinului online Talis, unde gama este suficient de variata pentru a indeplini preferintele chiar si celor mai pretentiosi copii, fie ca acestia isi doresc unele simple, fie unele cu imprimeuri. De asemenea, sunt disponibile si toate dimensiunile necesare.

Doar calitate

Pentru ca pielea celor mici este mai sensibila, aceasta trebuie protejata prin alegerea unei lenjerii pentru copii confectionata din cele mai bune materiale, iar bumbacul este unul dintre cele mai populare optiuni. Acesta este foarte placut la atingere, asigura un grad ridicat de confort, insa are si avantajul ca se poate adapta la temperaturi, astfel ca iarna atrage toata caldura, in timp ce vara se pastreaza racoros.

Intretinere simpla

Mai mult, bumbacul este si foarte usor de intretinut, regulile fiind simple, precum evitarea substantelor chimice, folosirea doar a unui detergent de calitate, spalarea la masina la cel mult 40 de grade pentru protejarea flexibilitatii fibrelor si calcarea la maxim 110 grade pentru ca imprimeurile si culorile sa nu se deterioreze.

Preturi bune

Totodata, cei care aleg lenjerii pentru copii de la Talis se bucura de preturi foarte avantajoase, dar si de promotii atractive, cea mai populara dintre acestea fiind cea de tipul 1+1 gratis. In plus, transportul este din partea casei la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei, astfel ca produsele sunt livrate in cel mai scurt timp direct pana la usa dumneavoastra.