Categories
Uncategorized

Clubul Bebelusilor – alaturi de noile mamici

Daca esti o mamica la inceput de drum si ai nevoie de informatii valoroase despre etapele din viata micutului tau, alege sa descoperi informatii pretioase pe blogul clubulbebelusilor.ro, iar in acest fel vei fi o mamica informata si relaxata pentru micutul tau. In alta ordine de idei, Clubul Bebelusilor pune la dispozitia mamicilor o varietate de informatii valoroase referitoare la sarcina, schimbarile ce au loc atat la nivelul bebeluslui, cat si la nivelul corpului mamicii, dar si informatii referitoare la travaliu, nastere, alaptare, diversificare, educatie si multe alte subiecte de interes pe care le vei descoperi dupa ce vei accesa site-ul clubulbebelusilor.ro

Consulta calculatorul de greutate sarcina

Pe Clubul Bebelusilor vei descopri un calculator greutate sarcina, ce are in vedere estimarea greutatii minime si maxime pe care o vei avea la finalul celor 40 de saptamani de sarcina. Cu alte cuvinte, tot ce trebuie sa faci este sa complezi un formular cu cateva informatii referitoare la greutatea initiala, greutatea actuala, inaltimea si saptamana de sarcina in care te afli, iar ulterior iti vor fi generate rezultatele. Desigur ca sunt numerosi factori care influenteaza greutatea gravidelor, afla mai multe despre acest subiect pe clubulbebelusilor.ro. Este important de precizat faptul ca acest calculator are rol informational general si nu are scopul de a incolui informatiile oferite de medicul specialist care se ocupa de monitorizarea sarcinii.

Nu ai ales inca numele bebelusului?

Daca tu si sotul tau nu ati luat inca o decizie cu privire la numele bebelusului, Clubul Bebelusilor este alaturi de voi si va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Cum? Prin faptul ca va pune la dispozitie liste generoase cu nume minunate, potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Totodata, ai posibilitatea de a genera un nume norocos, iar tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea „generator nume norocos”, iar apoi sa selectezi sexul copilului, iar in cel mai scurt timp iti va fi generat un nume deosebit, alaturi de semnificatia acestuia, iar in acest fel alegerea numelui celui mic este mai simpla ca oricand.

Afla care sunt pasii pentru o alaptare de succes

Pe clubulbebelusilor.ro vei descoperi numeroase informatii despre alaptare, despre avantajele acesteia, dar si despre pozitiile potrivite pentru o alaptare de succes. Asadar, nu mai sta pe ganduri, alege sa afli cat mai multe detalii despre beneficiile alaptatului, accesand sectiunea „alaptare” de pe blogul clubulbebelusilor.ro.

Bebe si diversificarea alimentatiei

Diversificarea alimentatiei este o etapa importanta din viata fiecarui bebelus, in aceasta etapa se introduc in alimentatia celui mic alimente solide, dar bineinteles nu orice fel de alimente solide. Asadar, pentru a afla care este varsta potrivita diversificarii, ce alimente trebuie introduse in aceasta perioada, dar si ce alimente trebui evitate in totalitate, afla chiar acum acum de pe acest blog util pentru noile mamici. Totodata, Clubul Bebelusilor pune la dispozitie cititorilor si informatii referitoare la modalitati sanatoase de gatit, scheme de diversificare si multe alte detalii pretioase referitoare la acesta etapa deosebit de importanta din viata micutului tau.