Categories
Uncategorized

Cine te ajuta sa asiguri distractia la fiecare eveniment

Atunci cand te gandesti la organizarea unui eveniment poti opta pentru includerea unui photobooth. Aceasta poate deveni o solutie extraordinara daca esti in cautare de idei pentru a-ti condimenta evenimentele, petrecerile sau campaniile de marketing din compania ta.

Poate te gandesti sa planifici o petrecere de Craciun mai altfel sau speri chiar la un Revelion mai creativ decat cel din anii trecuti? Indiferent care ar fi evenimentul pe care vrei sa-l organizezi, cabina foto de la partystarters.ro poate da tonul de fiecare data distractiei si conversatiei.

Poti acum sa inchiriezi o cabina foto si astfel vei creste considerabil sansele ca evenimentul tau sa fie un real succes.

Nimic nu este mai simplu si mai natural decat sa zambesti in fata aparatului. PhotoBooth-ul sau cabina foto a ajuns sa fie un trend, un element care nu poate lipsi la un eveniment. Astfel vor putea fi realizate fotografii calitative, ce pot fi distribuite in timp real pe retelele de socializare sau pot deveni accesorii personalizate pentru brand si tematica evenimentului. Pe de alta parte vor putea crea interactiune intre invitati prin spiritul de gasca pe care il emana. Va oferi distractie maxima si amintiri care vor deveni valoroase peste ani, pentru generatiile viitoare de colegi.

Printre avantajele pe care le ofera un photobooth la petrecere se regasesc fotografii nelimitate pe toata perioada de inchiriere, de o calitate superioara, pe care le poti folosi in materiale de marketing, in comunicare din social media si in diverse prezentari.

Pe de alta parte va creste notorietatea in mediul online, prin expunerea fotografiilor personalizate cu logo, culorile brandului sau orice alte elemente in social media. Photobooth-ul este o metoda simpla de distribuire a fotografiilor dupa evenimente.

Daca vei opta pentru inchierea unui photobooth de la partystarters.ro vei scapa de grijile organizarii, cabina va fi usor de instalat. Mai mult decat atat, ti se va asigura asistenta pe toata durata inchirierii, inclusiv se va asigura asistenta in realizarea fotografiilor.

Photobooth-ul de la PartyStarters va deveni un magnet pentru toti invitatii care isi vor face fie poze de grup cat mai haioase, fie vor alege varianta unui selfie pentru retetele de socializare.

Cert este faptul ca invitatii isi vor crea amintiri memorabile si vor putea vorbi despre aceasta experienta mult timp dupa eveniment.

La orice eveniment se stie ca sunt prestate servicii de catre fotografi. Acestia pot sa surprinda in imagini intreaga nunta, spre deosebire de photobooth care este o sursa de divertisment, care aduce multa distractie.

Ca urmare, se merita sa ai cabina foto la nunta pentru partea de distractie. Astfel, invitatii nu vor avea timp sa se plictiseasca daca vor avea cabina foto la dispozitie. Cu alte cuvinte, atat fotograful cat si asistentul de la cabina foto vor face echipa buna impreuna.