Blogul lui Kulla

Cele mai spectaculoase mașini sport lansate în 2021

În ciuda presiunilor făcute de Uniunea Europeană asupra industriei de automobile, pentru a îndeplini obiectivele de reducere a emisiilor de dioxid de carbon, versiunile sport și SUV-urile de performanță care se deplasează cu ajutorul combustibililor fosili ocupă în continuare un loc bine stabilit pe piață. Potrivit jurnaliștilor de la thecars.ro, producția de mașini sport rămâne în topul obiectivelor stabilite de marile companii auto. Existe o varietate de modele, gândite și dezvoltate astfel încât să se plieze pe gustul tuturor.

Pentru aproximativ 30.000 de lire sterline, puteți intra în posesia noi generații Mazda MX-5 care vine echipată standard: KPC. În schimbul unei sume puțin mai ridicate, puteți avea cel mai bine vândut coupe Mustang de la Ford, în timp ce alte coupe-uri sportive, cum ar fi Toyota Supra și BMW M2 Competition, oferă pasionaților o gamă de stiluri și caracteristici de condus diferite. Iar dacă vrei ceva mai exotic, Porsche 718 Boxster și Alpine A110 ocupă cel mai favorabil loc în topul mașinilor sport, cu mai multă putere și manevrabilitate. Porsche 911, Nissan GT-R și McLaren 570S intră cu brio în topul celor mai grozave mașini de anul acesta, iar Mercedes-AMG C 63 S cu motor V8 rămâne o alegere excepțională mai ales pentru persoanele care vor să contribuie la reducerea emisiilor de carbon.

Dacă vreți să fiți la curent cu noile modele recent lansate sau care urmează să aibă debutul în cursul anului viitor, accesați tehcars.ro. Zilnic, veți avea acces la tot felul de informații, de la ultimele noutăți din industria auto, la planurile de viitor ale marilor producători. La o primă verificare, informațiile sunt preluate din surse internaționale, iar limbajul este unul accesibil, astfel că cititul poate fi o plăcere pentru cei pasionați de acest domeniu.